Tudtad, hogy a REFIVE stresszoldó?

A kortizol az a hormon, amely pusztítást végezhet a szervezetben, és nemkívánatos mértékű stresszt okozhat. A kortizol szükséges a túléléshez; amikor azonban túlpörög, szorongást, pánikot és legyengítő stressz-szintet tapasztalunk.

Vegye a LAMININE-t a stressz csökkentésére

A LAMININE nagy stresszoldónak bizonyult. Számtalan ajánlást kaptunk IBO-ink és családtagjaik vagy barátaik részéről, akik személyesen tapasztalták meg, hogy a LAMININE hogyan segített nekik a stressz-szint ellenőrzés alatt tartásában. 

Milyen előnyei vannak a LAMININE-nak?

A LAMININE egyik legelképesztőbb felfedezése, amely megkülönbözteti a ma kapható bármely más kiegészítőtől, az a csodálatos képessége, hogy befolyásolja a szervezet kortizolszintjét. Azáltal, hogy csökkentjük a kortizolszintet a szervezetünkben, képesek vagyunk csökkenteni, hogy a stressz hogyan károsítja az egészségünket. A megtermékenyített madártojás-kivonat rendkívüli előnyeinek tanulmányozásában úttörő szerepet játszó Dr. Bjoedne Eskeland élete nagy részét ennek a kivételes összetevőnek a kutatásával és megfogalmazásával töltötte. Ő végezte tanulmányt amely a LAMININE 12 napos következetes fogyasztása után figyelemre méltó, 23 százalékos kortizolszint-csökkenést mutatott ki egyéneknél.

Ha a LAMININ segítségével fenntartjuk a kortizol egészséges szintjét, a szerotoninszint (a boldogsághormon) szabályozódik, és az eredmény kiegyensúlyozottabb lelkiállapot és érzelmi stabilitás. A túl sok stressz nemcsak az elmére, hanem az érzelmekre is hatással van. 

Lazítson az IMMUNE+++ segítségével 

A legtöbben hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy IMMUNE+++ mint az immunrendszert támogató kiváló termékre. De a IMMUNE+++ rendkívül hasznos a stressz kezelésében is. A stressz a szervezet egész rendszerét feszíti. Adja meg a szervezetének azt a támogatást, amire szüksége van az élet stresszorainak kezeléséhez.

Ashwagandha egészségügyi előnyei

Sok a gombák és a gyógynövény Ashwagandha a IMMUNE+++ adaptogéneknek nevezik. A hagyományos indiai és kínai orvoslásban ezeket a gyógynövényeket arra használják, hogy energiát adjanak a szervezetnek. . Az Ashwagandha indiai ginzengként ismert. Egészségügyi előnyök széles skáláját tartalmazza, többek között:

  • Stresszcsökkentés
  • Javított kognitív funkciók
  • Férfiak egészsége
  • Erősebb immunrendszeri támogatás
  • Javított alvás
  • Metabolikus wellness
  • A mellékvese funkció támogatása 
  • Fokozott sportteljesítmény

Az American Herbal Phamacopoeia monográfiája szerint a gyógynövény felhasználásának története az arjuvédikus gyógyászatban már 4000 évvel ezelőttre nyúlik vissza, a nagy tudós Punarvasu Atreya tanításaira, valamint más arjuvédikus szövegekre.

Az Ashwagandha egyike azoknak a gyógynövényeknek, amelyek az elmúlt öt évben jelentős fogyasztói elismerést mutattak, ami három számjegyű növekedést eredményezett növényi összetevőként, mivel számos tulajdonsága miatt egyre nagyobb figyelmet kap.

OMEGA+++ mint stresszoldó

Bár a OMEGA+++ egyértelműen a LifePharm bajnoka a szív egészségének, mivel támogatja a keringési rendszert, segít a stressz és a kortizolszint szabályozásában is. Tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy az Omega-3 gátlóként hat a gyulladáskeltő vegyületek egy részének túltermelésében, amelyek akkor szabadulnak fel, ha túlságosan stimulálják a túlműködő immunfunkciót.

Az olyan mentális zavarokat, mint a depresszió és a szorongás, az agy gyulladásos reakcióiként vizsgálják. Az elme éles tartásához az Omega-3-ak elengedhetetlenek. Minden idegsejtnek és agysejtnek – beleértve a látóideget is, amely a szemből jeleket küld az agyba – szüksége van az Omega-3-ra. Ezek építik fel a hosszú idegrostok szerkezetét. A OMEGA+++ készítmény olyan összetevőket is tartalmaz, mint a K2-vitamin, amely segít rugalmasan tartani az ereket, így azok edzés közben is támogatottak.

Stresszkezelés a DIGESTIVE segítségével+++

Tapasztaltál már ideges gyomorpanaszokat? Amikor a szervezetet túlterheli a stressz, sokunknak „ideges gyomor” érzése támad. Ez a stresszre adott gyakori válaszreakció. Ha emésztőrendszerét optimális működési állapotban tartja, az segíthet megbirkózni a stresszel. Az elmúlt évek kutatásai kimutatták, hogy az aktív probiotikumok és prebiotikumok szedése mennyire hasznos lehet az egészségünk szempontjából. Sok embert terhel a rossz vagy hiányos emésztés, a rossz kiválasztás és a különböző vastagbélproblémák, amelyek idővel súlyossá válhatnak. EMÉSZTÉST ELŐSEGÍTŐ+++ egy egyedülálló és átfogó termék, amely mindent tartalmaz, amire a gyomor-bélrendszerének szüksége van.

Az elmúlt évek tudományos felfedezései bebizonyították, hogy a bélbélnyálkahártyát támogató jó baktériumok az immunrendszeren túl az egészség számos más aspektusát is javítják. A jó mikrobák a DIGESTIVE+++ kiváló, mivel egyike azon kevés probiotikumtörzsnek, amely spóraképző baktérium, ami megvédi az emésztéstől. Sok probiotikumot a gyomorenzimek megemésztenek, így inaktívvá válnak. A Bacillus Coagulansvégigjárja az emésztőrendszert és a vastagbelet, ahol sikeresen kolonizálja a bélrendszert, amint azt számos humán tudományos vizsgálat kimutatta. Ezt a probiotikumot elsősorban Indiában használják évtizedek óta a gyomor-bélrendszeri egyensúly fenntartására.

A jó bélbiom biztosítja, hogy a bőr, a máj és az agy egészségét pozitívan befolyásolja a jó bélmikrobiom. EMÉSZTÉS+++ az emésztőenzimek teljes skálájával segíti Önt ennek elérésében, hogy az élelmiszer-részecskéket a legkisebb, legjobban asszimilálható részecskékre bontja.

További cikkek

100 Us Dollar Banknotes
A megfázás évente 40 milliárd dollárjába kerül az USA-nak
Woman in Gray Dress Sitting on Bed
A folyamatos hát- vagy nyaki panaszok befolyásolják a mindennapi életét?
fruit, fruit salad, apple
IMMUNE+++ Erőteljes antioxidánsokat tartalmaz a pusztító szabadgyökök legyőzésére.
Maitake gomba – Hosszú története van az orvosi előnyöknek
Translate »