DIGESTIVE+++

Szabadalmaztatott formula a kiváló emésztésért.

DIGESTIVE+++


DIGESTIVE+++

A DIGESTIVE+++ egy szabadalmaztatott formula a kiváló emésztésért. Húszéves korunk után az test természetes emésztőenzim-termelése évtizedenként mintegy tíz százalékot csökken. Mivel ezek az enzimek gondoskodnak a bevitt fehérjék, szénhidrátok és zsírok feldolgozásáért és a szervezet által hasznosítható formára alakításáért, kiemelten fontos a pótlásuk, és megfelelő szinten való tartásuk a kor előrehaladtával. Ezáltal biztosítható, hogy a megfelelően működő emésztőrendszer is hozzájárul a mindennapos jóllétünkhöz.

A DIGESTIVE+++ kimagaslóan hatékony és kiváló minőségű összetevői elősegítik a Laminine-nel bevitt hatóanyagok jobb felszívódását.

A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel. Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra ezáltal gyorsítva a test öregedését.

A LifePharm tudományos kutatásait elsősorban az a vágy hajtja, hogy olyan formulát legyenek képesek előállítani, amely segíti a felnőtt őssejtek aktiválását és támogatja a sejt-regenerációt.

Proteineket tartalmaz (proteáz és peptidáz), szénhidrátokat (amiláz, glükoamiláz), cukrokat (invertáz, maltáz), zsírokat (lipáz), alfa-galaktozidázt (segít megemészteni a hüvelyesekben és keresztesvirágú zöldségekben lévő cukrokat, és laktózt (a tejben és tejtermékekben található cukrok megfelelő emésztéséhez).
Translate »