LAMIDERM APEX

A LAMIDERM APEX az első szabadalmaztatott LifePharm Fertilizált Madártojás-kivonatot tartalmazó bőrregeneráló szérum a piacon.

LAMIDERM


LAMIDERM APEX

A LAMIDERM APEX az első szabadalmaztatott LifePharm Fertilizált Madártojás-kivonatot tartalmazó bőrregeneráló szérum a piacon. Ez az összetevő tudományosan bizonyított módon megnöveli az emberi bőrsejtek kollagén-, elasztin- és fibronectin-előállító képességét, akár három napon belül. Ezen felül a svájci Alpokból származó gyógynövény-kivonatot tartalmaz, amely segít csökkenteni a bőr foltosodását, és ragyogóvá teszi a bőr tónusát.

A szabadalmaztatott gyümölcskivonat-mixtúra, amely kivi-, eper-, gránátalma- és kék-, valamint tőzegáfonya-kivonatot tartalmaz, a sérült bőr megjelenését javítja. A szabadgyökök ellen a Q10 koenzim, valamint C- és E-vitaminok kombinációja veszi fel a harcot. Mindezt aloe vera juice és kókuszolaj teszi könnyen felszívódóvá a fiatalos, ragyogóan kinéző arc kedvéért.

A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel. Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra ezáltal gyorsítva a test öregedését.

A LifePharm tudományos kutatásait elsősorban az a vágy hajtja, hogy olyan formulát legyenek képesek előállítani, amely segíti a felnőtt őssejtek aktiválását és támogatja a sejt-regenerációt.

LAMIDERM APEX ARANY MINŐSÍTÉSŰ DÍJ A MONDE SELECTIONTŐL

A LifePharm 2020-ban az első epigenetikus vállalat volt, amely megkapta a Monde Selection arany minősítésű díját – Európában „Nobel élelmiszer díjként” ismert – a LAMIDERM APEX termékért, mely szabadalmaztatott termék lett.


Gold award Lifepharm

HOGYAN MŰKÖDIK?

A LOX (Lizil-oxidáz) a Lamiderm fő összetevője. Ez egy enzim, amely természetes módon előfordul az emberi bőrben. Ez az anyag megtalálható a LAMININE étrend kiegészítőben is, a LOX gazdag fehérje tápanyagokban, melyek meghosszabbítják a bőrrostokat.

Ez az enzim bőségesen megtalálható a bőrben egészen fiatal korban, de a kor előrehaladtával csökken a mennyisége. A LOX segít összekapcsolani a kis kollagénszálakat a hosszabb, erősebb szálakkal, ami fiatalos bőrt eredményez.

A Lamiderm növekedési faktorokat is tartalmaz (PDGF és TGF1-ß), melyek serkentik a kollagén, az elasztin és a fibronektin rostok termelését a bőrsejtekben. A Lamidermben alkalmazott fibroblaszt növekedési faktor akár 250 százalékkal.növeli az elasztin és a kollagén termelést. Bár a szervezet természetes módon is képes LOX enzimet termelni, a test öregedésével az eloszlik.

Translate »