REFIVE

Minden egyes REFIVE csomag öt egységnyit tartalmaz a LifePharm négy táplálék-kiegészítő termékéből, amelyek a sejtosztódást, a szívet és a keringést, az emésztést és az immunrendszert támogatják.

REVIVE


REFIVE

Minden egyes REFIVE csomag öt egységnyit tartalmaz a LifePharm négy táplálék-kiegészítő termékéből, amelyek a sejtosztódást, a szívet és a keringést, az emésztést és az immunrendszert támogatják. Mindez fokozható a megfelelő DNS-szintézist támogató képességgel, a felnőtt őssejtekben is. Páramentesen lezárt csomagjaink kényelmes módot biztosítanak a mindennapos bevitelhez, frissen tartják tartalmukat, problémamentesen és egyszerre teszik lehetővé az optimális napi táplálékkiegészítéshez való hozzájutást.

A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel. Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra ezáltal gyorsítva a test öregedését.

A LifePharm tudományos kutatásait elsősorban az a vágy hajtja, hogy olyan formulát legyenek képesek előállítani, amely segíti a felnőtt őssejtek aktiválását és támogatja a sejt-regenerációt.

Translate »