OMEGA+++

Az egészséges keringési rendszer alapja

OMEGA+++


OMEGA+++

Az OMEGA+++ egy szabadalmaztatott, többes hatású készítmény, amely segíti a szív normális működését. EPA és DHA Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, valamint K2 vitamint is. Ezek a Omega-3 zsírsavak alkotják azt az egyedülálló formulát, amely hatékonyan támogatja számos előnyös testi funkciónkat, mint például a megfelelő véralvadási értékek és a normális szívműködés.

Az OMEGA+++ kimagaslóan hatékony és kiváló minőségű összetevői elősegítik a Laminine-nel bevitt hatóanyagok jobb felszívódását.

Az egészséges keringési rendszer alapja

Egészséges táplálkozás az Omega-3, -6, -9 zsírsavakkal

A többszörösen telítetlen zsírsavak rendszeres fogyasztása elengedhetetlen egészségünk megőrzéséhez, de kimagasló szerephez jutnak a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos (pl. mell-, prosztata- és vastagbélrák) betegségek prevenciójában is, sőt még a csontritkulás, egyes pszichés zavarok, bőrpanaszok, bizonyos autoimmun problémák és allergiák megelőzésében vagy enyhítésében is.

Legértékesebb kincsünk az egészségünk. Sikereink értéktelenek nélküle. Azonban, ha egészségesek vagyunk és tényleg a legjobb formánkat hozzuk, sikeresek lehetünk az élet bármely területén – egészségügyi, személyes, szakmai és pénzügyi téren is.

Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. Hiánya az agyműködés zavarán keresztül számos mentális problémát okoz, így szerepe van a hangulatzavarok, de még a schizofrénia kialakulásában is.

(Omega-3 Tanulmány)

A jó egészség alapjai:

  • Kiegyensúlyozott életvitel
  • Egészséges táplálkozás
  • Megfelelő fizikai aktivitás
  • Rendszeres, pihentető alvás


A jó egészségi állapot a jól működő keringési rendszerrel kezdődik.

Egy egészséges keringési rendszer rendelkezik:

  • Optimális véráramlással az agyba és a szervekbe
  • Optimális véráramlással a szívbe
  • Az előző feladatok ellátásának és más fizikai aktivitások gyors helyreállításának képességével.

Egy jól működő keringési rendszer nélkül a test nem képes a betegségek elleni hatékony védekezésre és a stabil belső környezet fenntartására.


Az Omega zsírsavak esszenciális zsírsavak.

Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk nem képes előállítani ezeket, holott elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. Hogyan juthatunk hozzá ezekhez az értékes tápanyagokhoz természetes formában, ha nem akarunk a szintetikus készítmények felé fordulni? Azt szokták mondani, hogy ha változatos az étrendünk, akkor nagy valószínűséggel minden szükséges tápanyaghoz hozzájuttatjuk szervezetünket. Azonban ezek az értékes zsírsavak csak nagyon kevés természetes élelmiszerben fordulnak elő, ráadásul, nem szerepelnek gyakran a magyar konyha és a magyar gasztronómia mindennapi palettáján. Ilyen például a lazac és a különféle tenger gyümölcsei.


A megfelelő összhang

A legjobb minőségű alapanyagokból fejlesztve, melyek a leghatásosabb formulát biztosítják: Omega 3, 9 zsírsavakQ10 koenzimK2 vitamin és természetes őssejt aktiváló formula.

Omega 3, 9 zsírsavak segítik fenntartani a HDL („jó” koleszterin) és az LDL („rossz” koleszterin) normális egyensúlyát a szervezetben. Megakadályozzák a felesleges koleszterin képződést és segítik a központi idegrendszert abban, hogy megfelelő jeleket küldjön a keringési rendszernek.


Q10 koenzim egy erőteljes antioxidáns, amely segít legyőzni az oxidatív stresszt az erekben, ezáltal a vérnek szabad áramlást biztosít.

A szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének fontos része a szabad gyökök káros hatásának kivédése.

A Q10 koenzimnek alapvető szerepe van a sejtek anyagcsere folyamatainak optimalizálásában. Nélkülözhetetlen a szervezet energiaszintjének fenntartásában. Emellett gátolja a szabad gyökök képződését, általános antioxidáns hatású.

A Q10 mennyisége az életkor előrehaladásával folyamatosan csökken, emiatt rendszeres pótlására idősebb korban kiemelt figyelmet kell fordítani.

K2 vitamin segíti a kalcium megfelelő helyekre történő beépülését (fogak, csontok), és ezzel egyidejűleg megvédi és megtisztítja az ereket a kalcium lerakódástól.

Megtermékenyített madártojás kivonat (Laminine) aktiválja a szöveti őssejteket, hogy az OMEGA+++ összetevői még hatékonyabban tudjanak működni.

Translate »