Rólunk


Cégünk


Hitvallásunk

Hisszük, hogy elsődleges felelősségünk független cégtulajdonosaink és ügyfeleik felé van, akik fizikai és pénzügyi egészségük integritásával bíznak bennünk. Folyamatosan boldogulnunk kell, hogy értéket teremtsünk, és kihasználjuk az élvonalbeli technológiát, hogy előmozdítsuk a hosszabb élet és az egészségesebb jólét kutatását. Az ügyfeleknek WOW-élményt kell biztosítani, mind a termékben, mind a szolgáltatásban. Független vállalkozástulajdonosainknak lehetőséget és oktatást kell biztosítani a fenntartható jövedelem eléréséhez.


Világszerte felelősek vagyunk alkalmazottainkért. Hiszünk az autonóm munkakörnyezetben, ahol minden ember szabadon végezheti a legjobb munkáját. Tiszteletben tartjuk a sokszínű munkahelyet, és céltudatossággal és az uralomra való folyamatos törekvéssel kell rendelkezniük. Támogatjuk alkalmazottaink egészségét és jólétét, és segítünk nekik teljesíteni egyéni feladataikat. Esélyegyenlőségi vállalat vagyunk, és arra törekszünk, hogy olyan vezetőket fejlesszünk ki, akik előremozdítanak minket.  


Felelősek vagyunk azért, hogy értéket adjunk azoknak a közösségeknek, amelyekben üzleti tevékenységet folytatunk. Segítenünk kell a közösségeinkben élő embereknek, hogy hosszabb, egészségesebb életet éljenek, és lehetőségük legyen a vállalkozói szellemre. Jó polgároknak kell lennünk ezekben a közösségekben, támogatva a jótékonysági szervezeteket, és jobb helyen hagyva őket, mint korábban. Megfelelően fenn kell tartanunk azokat a közösségeket, amelyeknek kiváltságos módon tagjai vagyunk, és gondoskodnunk kell a környezet és a közösségünk természeti erőforrásainak javításáról.Rólunk


Orvosok
Legfőbb értékeink

A Laminine számára négy fő érték a meghatározó. Ezen elvek állnak minden döntésünk és minden tevékenységünk hátterében.

Balance (Egyensúly)

Az egyensúly, az arany középút a vállalat érdekei és a fogyasztóink igényei között. Mindig képzeld magad a vásárlód helyébe, miközben a legjobb megoldást keresed a cég számára.

Integrity (Megbízhatóság)

Kiemelkedően fontos, hogy öszinte és megbízható képet alkossunk magunkról, bármiről is van szó. Ez az elv áll a termékek minősége, a jutalékok elszámolása, és minden döntésünk hátterében.

Innovation (Megújulás)

Mindig újítani és javítani szándékozunk, hogy képesek legyünk egyaránt a fogyasztóink, a vezetőség és a befektetőin várakozásai felett teljesíteni.

Growth (Növekedés)

Termékeink és a csapatunk legfőbb erősségeinkre fókuszálva, azokat tovább erősítve biztosítjuk társaságunk folyamatos, egyre gyorsuló növekedését.

Translate »