Laminine kapszula

Minden egy erős alappal kezdődik

Laminine


LAMININE

A Laminine különlegessége abban rejlik, hogy az emberi testben megtalálható, természetes anyagokat tartalmazza, mint például az FGF (fibroblast növekedési faktor) . Ezek megtermékenyített madártojásokból kerülnek kivonásra egy szabadalmaztatott szárítási eljárás révén, amely biztosítja, hogy a növekedési faktorok és a tápanyagok sértetlenek maradnak.

Ez az anyag segíti a sejtek regenerálódását, azaz elősegíti a test fiatalodását, energiával töltik fel a testet, csökkenti a stressz szintjét, javítja a memóriát és az alvást, növeli a szexuális teljesítményt, valamint csökkenti a gyulladásokat és a fájdalmat.


Laminine

TIPS & TRICKS

Alvás és a bőr állapotának javítása – Laminine


A fehérje biofaktorok, például a fibroblaszt növekedési faktor (FGF-2), a vérlemezke eredetű növekedési faktor (PDGF) és az átalakító növekedési faktor Béta-1 (TGFB) csak ebből a tojáskivonatból érhető el.

Ezek a biofaktorok elősegítik a sejtek szaporodását, optimalizálják a sejtfunkciókat és megvédik a DNS-t a telomerek meghosszabbítása révén. A tojáskivonat serkenti a sejtek regenerálódását, ami biztosítja a test szerveinek és rendszereinek egészségesen tartását.

Logo

A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel.

Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra ezáltal gyorsítva a test öregedését.A LifePharm tudományos kutatásait elsősorban az a vágy hajtja, hogy olyan formulát legyenek képesek előállítani, amely segíti a felnőtt őssejtek aktiválását és támogatja a sejt-regenerációt.


A Laminine igazi sikertörténet. 2011-óta van a piacon, gyártója és forgalmazója a LifePharm Global Network.

A Laminie-t két orvosnak köszönhetjük:

Dr. John Davidson kanadai orvos 1929-ben vizsgálni kezdte a megtermékenyített tojás petesejtet. Ő az első, aki foglalkozott ezzel lehetőséggel, mint egy természetes lehetőséggel a rák kezelésében. Felismerte, hogy a megtermékenyített tyúktojás 9-dik napján a tojás kivonata tartalmaz olyan anyagot, vegyületet, amely az emberi szervezetbe bejutva képes regeneráló folyamatok beindítására. Több, mint egy évtizedet szánt elmélete igazolására és kutatásaira, de 1943-ban meghalt, és úttörő kutatásai feledésbe merültek.

50 évvel később Dr. Bjoedne Eskeland Norvég orvos, kutató szakértő Dr. J. Davidson eredeti kutatásait tovább fejlesztette. Az ember által is fogyasztott tojás különleges kombinációja az aminosavaknak, peptideknek, fehérje frakcióknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, fontos védelmi elemeket, növekedési faktorokat, hormonokat és más biológiailag aktív komponenseket tartalmaz. A továbbfejlesztett kutatással jött létre a Laminine termék, mely OPT9 név alatt szabadalommal védet. Számos kutatás és klinikai vizsgálat is történt. 

Dr. John Davidson

Dr. Bjoedne Eskeland

A Laminine annyira elismert termék lett, hogy 2015-ben és 2016-ban is bekerült az amerikai orvosi „nagy könyvbe”, „orvosi bibliába” a „Physicians’ Desk Reference” kiadványba, amely az ajánlott gyógyszerek és alternatív medicinák könyve az USA-ban.

Lifepharm book-2

2016. szeptember 10-11-én Budapesten volt az LPGN Magyarországi megnyitója, hivatalos céges rendezvénye. Dr. Edward Andujar M.D a LifePharm kutatási, termékfejlesztési, orvosi oktatás és alternatív egészségügyi kezelés vezetője. Az videóban arról beszél, hogy hogyan segít az őssejteknek a Laminie és a további termékek mire készültek (38 perc).

Translate »