Mi az a LAMININE?

A LAMININE egy teljesen természetes kiegészítő, amely 3 összetevőből áll: megtermékenyített madártojás kivonat, tengeri fehérje és borsófehérje. A tojás bioaktív növekedési faktorai, amelyek természetesen megtalálhatók a LAMININE-ben, beleértve az FGF-2-t (Fibroblaszt növekedési faktor-2), tudományosan bizonyítottan támogatják az egészséges DNS-t az életkor előrehaladtával azáltal, hogy javítják és meghosszabbítják a telomereket. Telomerjei rövidülnek az életkorral, ami számos egészségügyi problémához vezethet.

Mik azok a telomerek?

A telomerek a kromoszómák végei, amelyek védik a DNS-t, hasonlóan a cipőfűzők végén lévő műanyag sapkákhoz, amelyek megakadályozzák, hogy kikopjanak. A telomerek az életkor előrehaladtával rövidülnek, mert minden alkalommal, amikor sejtjei osztódnak, a telomerek fokozatosan rövidülnek. Ha a telomerek rövidebbek, nagyobb valószínűséggel vannak az öregedéssel járó egészségügyi problémák. De a telomerek meghosszabbítása lelassíthatja és csökkentheti az öregedéssel járó hatásokat. A LAMININE kiegészítése segíthet a telomerek helyreállításában és meghosszabbításában. Egy tanulmány kimutatta, hogy a LAMININE 90 nap alatt négyszeresére növeli a telomeráz aktivitást. Ez feltárta, hogy a LAMININE szedése támogatja a telomeráz aktivitást, ami hosszabb telomereket eredményez az egészség javítása érdekében.

Mik azok a bioaktív növekedési faktorok?

A bioaktív faktorok, beleértve a növekedési faktorokat is, olyan összetevők, amelyekről azt vizsgálták, hogy a közeli csontsejtek stimulálásával elősegítik a szövetek és porcok újjáépítését. Az FGF-2 nevű biofaktor a vizsgálatok során kimutatták, hogy szinte minden sejttípust stimulál, beleértve az őssejtek típusait is, hogy regenerálódjanak és stimulálják a szövetek helyreállítását.

Mi az FGF-2?

Az FGF-2 (Fibroblaszt növekedési faktor-2) egyike a LAMININE-ben természetesen megtalálható tojás bioaktív növekedési faktorainak. Tanulmányok kimutatták, hogy meghosszabbítja a telomereket, hogy támogassa a DNS egészségét az életkor előrehaladtával. Szerepet játszik a különböző szövetek sejtjeinek és egyes őssejteknek a támogatásában is, beleértve a csontsejteket is, hogy serkentse a porctermelést az ízületek megkönnyebbülése érdekében.

Miben különbözik a LAMININE a többi növekedési faktor-kiegészítőitől?

A LifePharm szabadalmaztatott, alacsony hőfokon és higiénikus szárítási technikát alkalmaz vegyszerek nélkül, hogy megőrizze az aktív tényezőket és azok funkcióit. Nem ismert, és más cégek sem tesztelték megtermékenyített madártojás-kivonatukat aktív FGF2-re és egyéb, általunk felsorolt ​​tényezőkre, amelyek fontosak a sejtek egészsége és regenerációja szempontjából.

Miben különbözik a LAMININE a többi növekedési faktor-kiegészítőitől?

A LAMININE összetevői a bioaktív növekedési faktorokkal kombinálva bizonyítottan támogatják az ízületi szövetek egészségét, a vérerek integritását és a sebgyógyulást. Más LifePharm kiegészítőkkel kombinálva a LAMININE támogatja az immunsejtek termelődését, az emésztőrendszert és a vastagbél egészségét. Ugyancsak ezeket a regeneráló tulajdonságokat figyelték meg azoknál az alanyoknál, akik 90 napon át naponta LAMININE-t fogyasztottak. Fehérvérsejtjeik jobb DNS-védelmet mutattak a sejtszinten fokozott telomerjavítással. Az egészséges sejtek általában jobb sejtregenerációval és hosszabb telomerekkel rendelkeznek, ami azt jelzi, hogy a szervezet kevesebb fizikai és oxidatív stressznek van kitéve.

Hogyan viszonyulnak a bioaktív növekedési faktorok az emberi növekedési hormonhoz?

A LAMININE bioaktív növekedési faktorai biológiailag azonosak az emberekben található növekedési faktorokkal, de a szervezet számára némileg eltérő funkciót töltenek be. Az FGF-2, a LAMININE bioaktív növekedési faktora serkenti a sejteket kollagén és elasztin termelésére a bőrben, az erekben, valamint bizonyos csont- és ízületi szövetek regenerálódását. Támogatja a hasnyálmirigyet is, egyensúlyba hozza a vércukorszintet, csökkenti a gyulladást és segíti a sejtek regenerálódását. Bioaktív növekedési faktorok, köztük az FGF-2, TGF és PDGF, beszerezhetők a LAMININE fogyasztásából. A LAMININE gyulladáscsökkentő szert (IRAP) és LOX-ot is tartalmaz a bőr és a kötőszövetek erősítésére.

Az emberi növekedési hormon természetesen szabályozza a testösszetételt, a testfolyadékokat, az izom- és csontnövekedést, a cukor- és zsíranyagcserét, és esetleg a szívműködést. Valódi emberi növekedési hormon csak orvosi rendelvényre kapható. Az emberi növekedési hormont jellemzően olyan gyermekeknek adják, akiknek visszamaradt a növekedése, és hiányzik ez a hormon. Egyes étrend-kiegészítők azt állítják, hogy segíthetnek növelni a bizonyos aminosavak szintjét, amelyek támogatják az emberi növekedési hormon termelését.


Honnan származik a megtermékenyített madártojás kivonat?

A megtermékenyített madártojások az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) által ellenőrzött baromfitelepről származnak. A csirkék ketrecben nevelkednek, és kiváló minőségű teljes kiőrlésű gabonával etetik őket.

Miben különbözik a megtermékenyített madártojás-kivonat az élelmiszerboltban megvásárolható normál tojásoktól?

A LAMININE-ben használt peték természetesen megtermékenyített peték, amelyeket nagyon meghatározott ideig és hőmérsékleten inkubálnak, hogy a növekedési faktorokat a csúcsaktivitásukon vonják ki. A tojások nem GMO-k, és nem használnak vegyszereket vagy extrém hőt a megtermékenyített madártojás-kivonat feldolgozása során, hogy fenntartsák a növekedési faktorok működését és aktivitását.

Tartalmaz a LAMININE őssejteket?

Nem, a LAMININE nem tartalmaz őssejteket. A LAMININE FGF2-t tartalmaz, amelyről a vizsgálatok kimutatták, hogy serkenti a szervezetben lévő őssejteket a helyreállításhoz.

Honnan származnak a LAMININE összetevői?

A LAMININE-ben található megtermékenyített madártojás-kivonat és borsófehérje Észak-Amerikából származik. A LAMININE-ben található tengeri fehérje az Új-Zélandhoz közeli Csendes-óceánból származik.

Biztonságos a LAMININE fogyasztása?

Igen, a LAMININE fogyasztása biztonságos. Kiváló minőségű alapanyagokból készül, és nem tartalmaz szintetikus anyagokat vagy gyógyszereket. A LAMININE-t az USA-ban gyártják egy olyan üzemben, amely rendelkezik a jelenlegi helyes gyártási gyakorlat (cGMP) és a Szövetségi Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) megfelelőségi tanúsítvánnyal. Ez a létesítmény csúcsminőségű berendezéseket használ az összes kész LAMININE palack kifejlesztéséhez, mintavételéhez és teszteléséhez, és rendelkezik egy RPI minőségellenőrző laborral, amely a nyersanyag és a késztermék fizikai, analitikai és mikrobiológiai vizsgálatát végzi.

Biztonságos-e a LAMININE-t más gyógyszerekkel és kiegészítőkkel együtt szedni?

Igen, biztonságos, mivel a LAMININE nem befolyásolja semmilyen más gyógyszert és étrend-kiegészítőt.

Vannak-e mellékhatások a LAMININE szedése során?

A LAMININE-nek nincs ismert mellékhatása.

Mi a javasolt felhasználás?

A javasolt felhasználás napi 1-4 kapszula LAMININE étellel és/vagy vízzel. Ha először szedi a LAMININE-t, napi kétszer 2 kapszulát ajánlunk egy hónapig a legjobb eredmény érdekében. Az első hónap letelte után a napi bevitelét 1-4 kapszulára csökkentheti, attól függően, hogy érzi magát.

Mikor a legjobb idő a LAMININE szedésére?

Javasoljuk, hogy a LAMININE-t reggel és este étkezés közben és egy pohár vízzel vegye be. Ha azt tapasztalja, hogy a LAMININE napközben elaltatja Önt, javasoljuk, hogy csak éjszaka vegye be a LAMININE-t. Ha azt tapasztalja, hogy a LAMININE megnehezíti az éjszakai elalvást, javasoljuk, hogy a LAMININE-t csak reggel vegye be.

A LAMININE FDA jóváhagyta?

A LAMININE-t olyan üzemben gyártják, amely betartja a jelenlegi helyes gyártási gyakorlatot (cGMP) és az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) előírásait. Csak a gyógyszereket és az orvosi eszközöket regisztrálta az FDA.

A LAMININE halal?

Kérjük, kattintson a fenti tanulmányok fülre, hogy megtekinthesse az összes LAMININE-ről publikált tanulmányunkat, vagy keressen rá a „Laminine” kifejezésre a PDR.net oldalon. A Physician’s Desk Reference (PDR) a legelismertebb gyógyszerinformációs hivatkozás az Egyesült Államokban, és az egészségügyi szolgáltatók megbíznak benne.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután megrendelését kiszállítottuk, e-mailt kell kapnia tőlünk egy nyomon követési számmal. Kérjük, kattintson a nyomon követési számra a megrendelés nyomon követésének e-mailben.

Hogyan tekinthetem meg a rendelési előzményeimet?

1. Jelentkezzen be fiókjába.

2. Kattintson a „Saját fiók” gombra. Itt megtekintheti rendelési előzményeit.

3. A rendelési előzményeket úgy is megtekintheti, hogy a legördülő menüből kiválasztja a „Vásárlási előzmények” lehetőséget, miközben megtekinti számlázási adatait, előfizetéseit vagy szállítási ütemezését.

Hogyan törölhetem a rendelésemet, miután megterheltek?

Ha már megterheltük a rendelésed vagy előfizetésed díját, küldj visszaküldési kérelmet a http://returns.lifepharm.com/ Alternatív megoldásként felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Telefon: 1-888-238-6134 E-mail cím: customerservice@lifepharm.com Ügyfélszolgálati órák: hétfőtől péntekig, csendes-óceáni idő szerint 8:00 és 17:00 óra között

Hogyan mondhatom le vagy szerkeszthetem a havi előfizetésemet?

1. Jelentkezzen be fiókjába.

2. Válassza az „Előfizetések kezelése” lehetőséget az oldal jobb oldalán található menü felé.

3. Kattintson a „Szerkesztés” gombra a frissíteni kívánt aktív előfizetésen.

4. A bal oldali menü segítségével szerkesztheti a következő megrendelés dátumát, a szállítási ütemtervet, a rendelési mennyiséget, kihagyhatja a következő szállítmányt, hozzáadhat egy egyszeri terméket a következő szállítmányához, vagy új szállítmányt indíthat.

5. Kattintson az alján található „Előfizetés törlése” gombra az előfizetés lemondásához.

Hogyan szerkeszthetem a címemet?

1. Jelentkezzen be fiókjába.

2. Válassza a „Címek megtekintése” lehetőséget az oldal alján.

3. Innen szerkesztheti, törölheti vagy új címet adhat hozzá.

Hogyan igényelhetem a 60 napos pénzvisszafizetési garanciát?

Elfogadjuk a még lezárt vagy már felbontott megrendelések visszaküldését. Kérjük, küldje el visszaküldési kérelmét returns.lifepharm.com a megrendelés kézbesítésétől számított 60 napon belül. Miután a visszaküldést jóváhagytuk, e-mailben értesítjük Önt, és utasításokat küldünk Önnek a megrendelés visszaküldéséhez. A visszatérítést akkor dolgozzuk fel, amikor megkapjuk a visszaküldést. A visszatérítés feldolgozása akár 5–7 munkanapot is igénybe vehet.

Hogyan változtathatom meg a jelszavamat?

Ha nincs bejelentkezve a fiókjába, először kattintson a „fiók” ikonra a weboldalunk jobb felső sarkában. Innen rákattinthat az „elfelejtett jelszó” linkre. Kapni fog egy e-mailt, amely utasításokat tartalmaz a jelszó visszaállításához. Ha már be van jelentkezve a fiókjába, először kattintson a weboldalunk jobb felső sarkában található „fiók” ikonra. Ezután kattintson a „fiókom” elemre a fiókoldal bal oldalán, majd kattintson a „jelszó visszaállítása” gombra a jelszó megváltoztatásához. Kapni fog egy e-mailt, amely utasításokat tartalmaz a jelszó visszaállításához.


Hogyan tudok bejelentkezni, ha IBO vagyok?

Kérjük, jelentkezzen be itt.

Mennyi időbe telik, amíg megérkezik a rendelésem?

Becsült szállítási időnk 3-5 munkanap.

Translate »