IMMUNE+++

Hatékony védelem a kórokozók és mikroorganizmusok ellen.

IMMUNE+++


IMMUNE+++

Az IMMUNE +++ szabadalmaztatott hármas pajzskészítmény, amely egyedülálló C-vitamin forrást kínál, az úgynevezett Life-C Blend. Az IMMUNE +++ -ot dúsítják a Reishi és Maitake gomba Opti-Shield keverékével, amelyet bizonyos vírusok és baktériumok elleni védekezésre vizsgáltak.

Az IMMUNE +++ gyógynövény- és botanikai keveréke magas antioxidáns keveréket tartalmaz a bogyók és a gránátalma között. Kimutatták, hogy ez a három keverék együtt működik a fehérvérsejtek és a T-sejtek termelésének fokozása érdekében.

Az IMMUNE +++ és a laminine együttes alkalmazásakor az IMMUNE +++ előnyei még feltűnőbbek voltak. Ezekre a sejtekre van szükség ahhoz, hogy megvédjék az idegen betolakodókat, és eltávolítsák a testben mutált és elhullott sejteket. Azáltal, hogy növeli a szervezet ezen sejtek termelését, erősíti immunrendszerének önvédelmét.Hatékony védelem a kórokozók és mikroorganizmusok ellen.

Mai világunkban folyamatosan körbevesznek minket a vírusok, baktériumok és a stressz. Talán azt gondoljuk, hogy mindent megteszünk, amit lehet, hogy megvédjük magunkat: egészséges táplálkozással, aktív életmóddal, de biztos, hogy ez elegendő?

Az immunrendszer a testünk természetes védekező mechanizmusa a környezetben mindenfelé megtalálható veszélyes vírusokkal és baktériumokkal szemben. T-sejtek olyan hálózata, amely képes felismerni és elpusztítani az idegen anyagokat, mielőtt még súlyos károsodást okoznának testünk számára.

Manapság, talán jobban, mint valaha gondoskodnunk kell az immunrendszerünk támogatásáról, hogy ellenálljon a betegségek támadásának.


Immune +++

Az immunrendszer támogatása

Az immunrendszer a szervezet természetes védekező képessége minden veszélyes vírus és baktérium ellen, amelyek körül vesznek minket zárt térben és a külső környezetben egyaránt. Az immunrendszerünk fehérvérsejtek hálózata, amely felismeri, megtámadja és elpusztítja a kórokozókat, mielőtt komoly károkat okozhatnának a szervezetünkben.

Manapság jobban kell vigyáznunk az immunrendszerünkre, mint valaha, hogy megvédje a testünket a fertőzések és a betegségek ellen.


Immune +++ Háromszoros védelem


Reishi, Maitake és Lepketapló gomba

Antibakteriális és vírusölő tulajdonságai miatt a három gomba a T és NK sejtek aktiválása által jelentősen erősíti az immunrendszerünket.

A Maitake gombát évszázadok óta használják a keleti gyógyászatban, számos egészségügyi előnye van, és a hagyományos kínai orvoslás jól dokumentált részét képezi.

A gombából készült egyik kivonatot gyakran használták lép- és gyomorfájás enyhítésére, az idegek és az elme nyugtatására, valamint az aranyér kezelésére (Mizuno és Zhuang 1995).

Az immunrendszer megerősítése mellett a Maitake gombát tartalmazó IMMUNE +++ általános fizikai egészséget biztosít és támogatja a normál vérnyomás fenntartását.

A Maitake gomba poliszacharidjai szabályozzák és fenntartják az egészséges vércukorszintet és a koleszterinszintet. A kutatások kimutatták, hogy a Maitake növelheti az inzulin érzékenységet, miközben csökkenti az inzulin rezisztenciát.

Más tanulmányok kimutatták, hogy a Maitake kivonata csökkentheti a tenyésztett sejtek átalakulását adipocitákká (zsírsejtekké), csökkentik a súlygyarapodást (Nakai, 1999). Olyan anyagcsere-tényezőket mutattak be, mint az egészséges vércukor fenntartásának támogatása, az inzulin modulálása és az egészséges trigliceridszintek fenntartása a Maitake gomba kivonata segítségével (Kubo és mtsai., 1994).

Gyümölcs és gyógynövény keverék

Természetes vitamin források, melyek segíti az immunrendszer egészséges működését a fertőzések legyőzésében.

  • Camu Camu (Myrciaria dubia)
  • Acerola (Malpighia glabra)
  • Ashwagandha (Withania somnifera)
  • Homoktövis (Hippophae rhamnoides)
  • Gránátalma (Punica granatum)

Life-C keverék

Ez a keverék 500 mg C-vitamint tartalmaz, amely kiegészül citrus bioflavonoidokkal és lipid anyagcsere termékekkel. Ezáltal gyorsabban jut be a szervezetbe és hosszabb időn keresztül hasznosul.

  • Támogatja az immunrendszer egészséges működését
  • Növeli az immunrendszer védekező képességét
  • Gyulladáscsökkentő

Sokan nem tudják fogyasztani a C-vitamint természetes savas tulajdonságai miatt. Az IMMUNE +++ kapszulát egy bélben oldódó bevonattal látták el, hogy ellenálljon a gyomorsavnak. Ez megvédi a gyomorban való feloldódástól, így lehetővé teszi, hogy megfelelően felszívódjon a vékonybélben.

Az IMMUNE +++ a legjobb minőségű Maitake, Reishi és Lepketapló gombák szinergikus, kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza. Magas biológiailag hasznosítható C-vitamin Life-C keverékkel kombinálva. Emellett az IMMUNE +++ a természetes antioxidánsok és bioflavonoidok összehangolt keveréke Camu Camu, Acerola, gránátalma, az Ashwagandha és homoktövis tartalommal.

Napi egy, vagy két tablettát szedj be a saját egészségügyi szükségleteidtől függően. Ezt a kiváló étrend kiegészítőt az egészség és az immunitás optimalizálására tervezték.

A LifePharm IMMUNE+++ táplálék kiegészítője egy hármas védelmi formulával rendelkező, természetes összetevőket tartalmazó, klinikai tesztekkel alátámasztott termék, amely bizonyítottan hatékony abban, hogy erősítse és támogassa az immunrendszert.

Optimális keverék

Poliszacharid komplex

Ez a komplex összetevő megnöveli a T-sejtek, B-sejtek és a természetes ölősejtek (Natural Killer Cells – NK sejtek) számát. Ezáltal erősíti az immunrendszer elsődleges védekező rendszerét a legveszélyesebb kórokozók , vírusok, baktériumok ellen.

Translate »