woman in black long sleeve shirt covering her face with her hands
Minden LifePharm erőforrás stresszoldó hatású

Azok, akik már egy ideje a LifePharmmal dolgoznak, már megtanulták, hogy a kortizol az a hormon, amely pusztítást végezhet a szervezetben, és nemkívánatos stresszszintet okozhat. A kortizol szükséges a túléléshez; amikor azonban túlpörög, szorongást, pánikot és legyengítő stressz-szintet tapasztalunk.

LAMININE mint stresszoldó

A tapasztalt LifePharm IBO-k tudják, hogy a LAMININ nagy stresszoldó. Számtalan ajánlást kaptunk IBO-nktól és családtagjaiktól vagy barátaiktól, akik személyesen tapasztalták meg, hogy aLAMININE hogyan segített nekik a stressz-szint ellenőrzés alatt tartásában.

Az egyik legelképesztőbb felfedezés a LAMINININ ami megkülönbözteti a ma kapható bármely más kiegészítőtől, az a csodálatos képessége, hogy befolyásolja a szervezet kortizolszintjét. Azzal, hogy csökkentjük a kortizolszintet a szervezetünkben, képesek vagyunk csökkenteni, hogy a stressz hogyan károsítja az egészségünket.

Dr. Bjoedne Eskeland úttörő szerepet játszott a megtermékenyített madártojás-kivonat rendkívüli előnyeinek tanulmányozásában, és élete nagy részét ennek a kivételes összetevőnek a kutatásával és formulázásával töltötte. Végezett egy tanulmányt, amely a LAMININE 12 napos következetes fogyasztása után figyelemre méltó, 23 százalékos kortizolszint-csökkenést mutatott ki az egyéneknél.

Ha a LAMININ segítségével fenntartjuk a kortizol egészséges szintjét, a szerotoninszint (a boldogsághormon) szabályozódik, és az eredmény kiegyensúlyozottabb lelkiállapot és érzelmi stabilitás. A túl sok stressz nemcsak az elmére, hanem az érzelmekre is hatással van.

IMMUNE+++ mint stresszoldó

A legtöbben hajlamosak vagyunk az IMMUNE+++-ra úgy gondolni, mint egy kiváló termékre, amely támogatja az immunrendszert. Az IMMUNE+++ azonban a stressz kezelésében is rendkívül hasznos. Mi más a stressz, mint a rendszerre nehezedő feszültség? Az életben, mint tudjuk, sok stresszfaktor van, és az a rendszer, amelyiknek támogatásra van szüksége, az egész testünk. 

Az IMMUNE+++-ban található számos gombát és az Ashwagandha nevű gyógynövényt adaptogéneknek nevezik. Az indiai és a kínai hagyományos orvoslásban ezek a gyógynövények energiát kínálnak a szervezetnek. Az Ashwagandha indiai ginzengként ismert. Egészségügyi előnyök széles skáláját tartalmazza, amelyek közé tartozik:

  • Stresszoldó
  • Kognitív funkciók
  • Férfiak egészsége
  • Immunrendszer támogatása
  • Javított alvás
  • Metabolikus wellness
  • A mellékvese funkció támogatása
  • Sportteljesítmény

Az American Herbal Pharmacopeia monográfiája szerint a gyógynövény felhasználásának története az arjuvédikus gyógyászatban már 4000 évvel ezelőttre nyúlik vissza, a nagy tudós Punarvasu Atreya tanításaira, valamint más arjuvédikus szövegekre.

Bár az Ashwagandhára elsősorban az immunrendszer működését segítő gyógynövényként gondolhat, előnyei vannak a fiatalítás, az energia, a stresszoldás, a szorongás és a pihentető alvás támogatásában is. Az Ashwagandha egyike azoknak a gyógynövényeknek, amelyek az elmúlt öt évben jelentős fogyasztói elismerést mutattak, és ennek eredményeként három számjegyű növekedést ért el gyógynövény-összetevőként, mivel számos tulajdonsága miatt egyre nagyobb figyelmet kap. 

Az OMEGA+++ mint stresszoldó

Bár az OMEGA+++ a LifePharm bajnoka a szív egészségének, mivel támogatja a szívműködést.

keringési rendszert, segít a stressz és a kortizolszint szabályozásában is. Az omega-3-ak gátlóként hatnak a gyulladáskeltő vegyületek egy részének túltermelésére, amelyek a túlműködő immunrendszer túlzott stimulációjából szabadulnak fel. Az olyan mentális zavarokat, mint a depresszió és a szorongás, az agy gyulladásos reakcióiként vizsgálják.

Ahhoz, hogy elméd éles maradjon, az omega-3-ak elengedhetetlenek. Minden idegsejtnek és agysejtnek – beleértve a látóideget is, amely jeleket küld a szemtől az agyba – szüksége van omega-3-ra. Ezek építik fel a hosszú idegrostok szerkezetét. Az OMEGA+++ készítmény olyan összetevőket is tartalmaz, mint a K2-vitamin, amely segít rugalmasan tartani az ereket, így azok edzés közben is támogatottak. 

A DIGESTIVE+++ mint stresszoldó

Tapasztaltál már ideges gyomorpanaszokat? Amikor a szervezetet túlterheli a stressz, sokunknak „ideges gyomor” érzése támad. Ez egy gyakori stresszreakció. Ha emésztőrendszerét optimális működési állapotban tartja, az segíthet megbirkózni a stresszel. 

Az elmúlt évek kutatásai kimutatták, hogy az aktív probiotikumok és prebiotikumok szedése mennyire hasznos lehet az egészségünk szempontjából. Sok embert terhel a rossz vagy hiányos emésztés, a rossz kiválasztás és a különböző vastagbélproblémák, amelyek idővel súlyossá válhatnak. A DIGESTIVE+++ egy egyedülálló és átfogó termék, amely mindent tartalmaz, amire a gyomor-bélrendszerének szüksége van.

Az elmúlt évek tudományos felfedezései bebizonyították, hogy a bélbélnyálkahártyát támogató jó baktériumok az immunrendszeren kívül az egészség számos más aspektusát is javíthatják. A DIGESTIVE+++-ban használt jó mikroba kiváló, mivel ez egyike azon kevés probiotikumtörzseknek, amelyek spóraképző baktériumtörzsek, amelyek védik az emésztéstől. Sok probiotikumot a gyomorenzimek megemésztenek, így inaktívvá válnak. 

A Bacillus Coagulans végigjárja az emésztőrendszert és a vastagbelet, ahol sikeresen kolonizálja a bélrendszert, amint azt számos humán tudományos vizsgálat kimutatta. Ezt a probiotikumot elsősorban Indiában használják évtizedek óta a gyomor-bélrendszeri egyensúly fenntartására. 

A jó bélbiom biztosítja, hogy a bőr egészségétől kezdve a máj egészségén át az agy egészségéig számos tényezőt pozitívan befolyásol a jó bélmikrobiom. A DIGESTIVE+++ az emésztőenzimek teljes skálájával segíti Önt ennek elérésében, hogy az élelmiszer-részecskéket a legkisebb, legjobban asszimilálható részecskékre bontja. A prebiotikumok a fruktooligoszacharidok, a csicsóka, a gyermekláncfűlevél és a yacon gyökér formájában meghatározott módon nem emésztődnek meg, és eljutnak a vastagbélbe és a vastagbélbe, hogy segítsenek az optimális táplálékot biztosítani a vastagbélben élő legjobb flórának.

Ha további információt szeretne kapni termékeinkről, kérjük, látogasson el weboldalunkra a laminine.net címen.

További cikkek

woman wearing black panty
A bél egészsége – Az emésztés fontossága +++
brain, think, human
Új felfedezések a memóriavesztésről
woman, jogging, running
Versenyelőnyt keres? A probiotikumok összefüggésbe hozhatók az edzéssel
A Person Touching Her Belly
Aminosavak – döntő fontosságúak a jó emésztéshez
Translate »