a dog and a cat laying in the grass
Hogyan segíthetünk a háziállatoknak egészségesen megmaradni, ahogy öregszenek

Ahogy az ember öregszik, sejtjeink gyengülnek, és a szaporodási folyamat lelassul. Ugyanez történik az állatoknál is, ahogy öregszenek. Ezt a jelenséget nevezzük sejtes öregedésnek.

A sejtszürkülés egy olyan sejt leírására használt kifejezés, amely túl sokszor osztódott, és a megrövidült kromoszómák miatt már nem képes osztódni és újabb sejteket szaporítani. Szerencsére vannak módszerek, amelyekkel segíthetünk háziállatainknak az öregedésükben.

VÁSÁROLJON MOST

LAMININE az Ön háziállatának

A LAMININE egy őssejtregeneráló kiegészítő, amely támogatja a sejteket és a kromoszómákat. Hogy tovább bontsuk, a kromoszómák végeit telomereknek nevezik, és ezek védik a DNS-t a károsodástól. Tanulmányok kimutatták, hogy a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, a kevesebb testi stresszel és a jobb általános egészségi állapottal. 

Ez az oka annak, hogy az állattulajdonosok a LAMNINE adása után javulást és sikereket tapasztaltak az állatok egészségi állapotában. A LAMININE az állatok számára belülről, egészen a sejtjeikig biztosítja a szükséges támogatást. 

Humán vizsgálatok bizonyították, hogy a LAMININE hatékony az öregedés során felmerülő problémákra, de a LAMININE nem csak az embereknek való! Sokan tanúsíthatják, hogy a LAMININE csodákat művel háziállataikkal, beleértve a kutyákat, macskákat, lovakat és madarakat.

A LAMININE-nak számos olyan hatása ismert, amely javítja az emberekben az életkorral kapcsolatos különböző problémákat. Bár a LAMININE állatokon történő alkalmazásáról nincsenek konkrét tanulmányaink, tudjuk, hogy sok állat, amely LAMININE-t szedett, az ízületi panaszok jeleinek csökkenését tapasztalta. 

A LAMININE összetevői köztudottan serkentik az őssejteket az öreg és sérült sejtek helyreállítására. Ennek eredményeképpen az állatok a következő előnyöket tapasztalhatják:

  • Csökkenti az öregedés jeleit*
  • Kevesebb ízületi panasz*
  • Javított bőr, szőrzet és szem egészségi állapota*
  • Gyorsabb sebgyógyulás*

VÁSÁROLJON MOST

Mi a javasolt LAMININE használat az állatok számára?

A javasolt felhasználás állatonként eltérő. Az általunk megkérdezett állatorvosok, akik a LAMININE-t használják a praxisukban, a következő használatot javasolják.

Kutyáknak és macskáknak (egyenlő arányban elosztva, hogy naponta kétszer fogyasztható legyen):

  • 0-40 font: ½-1 kapszula naponta
  • 40-80 font: napi 2 kapszula
  • 80-100 font: 3 kapszula naponta
  • Lovak esetében a javasolt használat körülbelül napi 4 kapszula.

Mikor kell a háziállatoknak LAMININE-t adni?

Ha úgy dönt, hogy LAMININE-t ad háziállatának, javasoljuk, hogy a LAMININE-t étkezés előtt adja kedvencének. Ellenkező esetben a LAMININE keverhető a kedvtelésből tartott állatok eledelébe.

A LAMININE biztonságos a háziállatok számára?

Igen, a LAMININE minden háziállat számára biztonságos. Ha kedvencének bármilyen egészségügyi problémája van, mindig azt javasoljuk, hogy először konzultáljon állatorvosával.

VÁSÁROLJON MOST

LAMININE Lovaknak

A LAMININ ismert, hogy számos egészségügyi előnnyel jár az emberekben. Bár a LAMININE állatokon történő alkalmazásáról nincsenek konkrét tanulmányok, kiváló eredményeket kaptak azok, akik LAMININE-t adtak háziállataiknak.

„Van egy Cassie nevű kancám, aki minden évben a melegebb hónapokban Queensland viszketést kap a fülei, a nyaka, a háta és a farka területén. Hogy ellensúlyozza a viszketést, a fogait használja a hátán, ezt követően kihúzza a szőrét. 18 hónapon keresztül számos terméket és megoldást kipróbáltam, hogy enyhítsem a kellemetlenségeit és megszüntessem a viszketést, de nem segített. Ez több száz dollárba került nekem, és nem vezetett semmilyen megoldáshoz vagy pozitív eredményhez” – mondta a LifePharm IBO, Thomas Staudacher Ausztráliából.

Miután sok különböző terméket adott lovának, de semmi eredményt nem hozott, Staudacher úgy döntött, hogy LAMININE-t ad neki, és azonnali eredményt látott.

„Cassie-nek naponta egy LAMININE kapszulát adtam. Meglepett, hogy milyen kis mennyiségre van szükség naponta a takarmányában. A termék használatának első napjaiban érdeklődéssel figyeltem őt, és kellemesen meglepődtem, amikor láttam, hogy már nem dörgölőzik a fához, nem hempereg, és nem harapdálja magát. Úgy tűnt, hogy nyugodtan viselkedik, és észrevettem, hogy a szőr, amit a fogaival kitépett, újabb egy hét után elkezdett visszanőni! Lefényképeztem ezeket a területeket (a hátát és a farát).

„Továbbra is adtam Cassie-nek a LAMININE kiegészítőt, és még mindig annyira meglep, hogy milyen egyszerű csak egy kis mennyiséget hozzáadni a takarmányához minden nap. A leglenyűgözőbb, hogy a szőre tovább nőtt, és már nem dörzsöli magát a fákhoz, nem hempereg a fűben, és nem harapdálja a testét. Elképesztő, hogy ezeket az eredményeket Queensland egyik legmelegebb nyara alatt érte el. Teljesen izgatott vagyok és nagyon boldog, hogy rátaláltam erre a termékre – olyan könnyű használni, és határozottan működik!”

LAMININE kutyáknak

A LAMINININ pozitívan hat a kutyákra is, különösen a sebgyógyulás és a fájó ízületek esetében.

„Zelda egy 1,5 éves mentett német juhászkutya. Egy héttel 2016 karácsonya előtt a barátom Pitbullja, Roxie úgy döntött, hogy kicsit durván játszik vele, aminek következtében Zelda lábán több szúrt seb keletkezett, amelyek hossza egynegyed centi volt. Miután elvittem Zeldát az állatorvoshoz, kaptam egy árajánlatot varratszövésre és antibiotikus injekcióra, összesen 2800 dollár értékben. Nem engedhettem meg magamnak az anyagi költségeket, ezért úgy döntöttem, hogy magam foltozom össze.

Egy órát töltöttem a sebei tisztításával és kötözésével, és úgy döntöttem, hogy aznap este két LAMININE kapszulát adok neki a táplálékába, majd másnap reggel kettőt a táplálékába. Másnap munka után hazajöttem, hogy megtisztítsam és bekötözzem Zelda sebeit, és hatalmas javulást tapasztaltam. Zelda két héten belül teljesen felépült, a szőre pedig négy hét után visszanőtt. Annyira lenyűgöztek az eredmények, hogy azóta is két-két kapszula LAMININE-t adok neki a reggeli és esti étkezése mellé.”

Olvasson többet a LAMININE előnyeiről. itt. Szerezze be a LAMININE-t még ma, hogy segítsen kedvencének egészségesen megőrizni az öregedést!

**Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. Ez a termék nem szolgál betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

További cikkek

christmas, christmas tree, presents
5 egyszerű tipp az ünnepi értékesítés sikeréhez
person standing on white digital bathroom scale
Vércukorszint és fogyás: A meglepő kapcsolat
Maitake gomba – Hosszú története van az orvosi előnyöknek
selective focus photography of white clustered flowers on left human hand
Növekedési faktorok – a bőrápolás jövője
Translate »