figure, man, to stand
Enyhítse az ízületi fájdalmat és kezdje újra élvezni az életet

A legtöbben nem sokat foglalkozunk az ízületeinkkel, hacsak nem okoznak kellemetlenséget vagy fájdalmat. Amikor azonban ízületi fájdalom jelentkezik, az a kissé irritálótól a fizikailag legyengítőig terjedhet, és határozottan befolyásolhatja az életminőséget. Bár a krónikus, súlyos ízületi fájdalmat mindig orvosi szakembernek kell értékelnie és diagnosztizálnia, vannak olyan lépések is, amelyeket Ön is megtehet az ízületi fájdalom kiváltó okainak kezelésére.

Számos fizikai állapot vezethet ízületi fájdalomhoz, beleértve a sérüléseket és a túlhasználatot, az osteoarthritis és a csontritkulás. Az ízületi fájdalom egyik leggyakoribb kiváltó oka azonban a krónikus gyulladás . Bármi legyen is az ok, ahogy öregszünk, a fájdalmas ízületek egyre gyakoribbá válnak. A Centers for Disease Control and Prevention statisztikái azt mutatják, hogy az ízületi fájdalom, különösen az ízületi gyulladás által kiváltott fájdalom, gyakrabban fordul elő a nőknél, és a 45-64 éves felnőttek körében a legmagasabb a számuk*.

Hogyan váltja ki a gyulladás az ízületi fájdalmat

Az Ön teste természetes védekező mechanizmusokkal rendelkezik a fertőzések és betegségek kivédésére. Fehérvérsejtjei és immunfehérjéi olyanok, mint teste saját szuperhősei, amelyek természetes védelmet nyújtanak a baktériumok és vírusok által okozott egészségügyi veszélyekkel szemben. Természetesen a fertőzések elleni küzdelem nagy megterhelést jelent a szervezet számára, és bizonyos esetekben az immunrendszer gyulladásos reakciót válthat ki. Amikor gyulladás lép fel, a fehérvérsejtek által felszabadított vegyi anyagok a véráramba vagy a szövetekbe jutnak, megnövelve az adott terület véráramlását. A megnövekedett véráramlás az, ami bőrpírhoz, duzzanathoz és végül fájdalomhoz vezet. Ha a gyulladás az ízületek bélésében jelentkezik, az a porc elvesztéséhez vezethet, ezért létfontosságú, hogy a krónikus ízületi fájdalmat a lehető leghamarabb kezelje, és minimalizálja az alatta lévő gyulladást.

A gyulladás kezelésének módjai

Az étrendi változtatások határozottan segíthetnek az immunrendszer erősítésében, és támogathatják a szervezetet a gyulladás elleni küzdelemben. Tanulmányok azt mutatják, hogy számos gyümölcs, bogyós gyümölcs, gomba és gyógynövény tartalmaz olyan antioxidánsokat, amelyeket számos gyulladásos állapot elleni küzdelemben ismernek el. A C-vitamin, egy erős antioxidáns, szintén bizonyítottan küzd a gyulladás ellen és csökkenti az ízületi fájdalmakat.

A mai rohanó életmódot tekintve azonban nehéz lehet megfelelő mennyiségben hozzájutni ezekhez az alapvető tápanyagokhoz pusztán a táplálkozással. A jó hír az, hogy az IMMUNE++-ban található természetes gyógynövény- és botanikus keverék bogyós gyümölcsök és gránátalma magas antioxidáns tartalmú keverékét tartalmazza. Emellett egy liposzómás C-vitamin-keveréket is tartalmaz, amely kétszer olyan hatékonyan szívódik fel, mint más típusú C-vitaminok – bizonyítottan akár 24 órán keresztül a véráramban marad! Az IMMUNE++ alapvető tápanyagkeverékei együttesen bizonyítottan harmonikusan működnek, hogy fokozzák a szervezet fehérvérsejt- és T-sejt-termelését. Az IMMUNE+++ egy Reishi, pulykafarok és Maitake gombákból álló Opti-Shield keverékkel is fel van erősítve, amely segít megvédeni bizonyos vírusok és baktériumok ellen.*.

Míg az IMMUNE+++ bizonyítottan kivételes előnyöket nyújt a klinikai immunsejt-erősítésben, őssejt-támogató étrend-kiegészítővel kombinálva még nagyobb előnyöket kínálhat az ízületi fájdalmakhoz vezető gyulladás csökkentésében. Az egyik kulcsfontosságú tanulmány szerint az IMMUNE+++ hatásai fokozódnak, ha a LifePharm LAMININE nevű étrend-kiegészítővel együtt szedjük, amely stimulálja a szervezet őssejtjeit az öregedés jelei ellen.

Az IMMUNE+++ és a LAMININE kombinációja bizonyítottan több fehérvérsejtet és T-sejtet termel a szervezetben, mint az IMMUNE+++ önmagában történő szedése. Amikor arról van szó, hogy támogatja a szervezet azon képességét, hogy az ízületi fájdalom gyökeréhez jusson, az IMMUNE+++ segít csökkenteni a gyulladást, míg a LAMININE sejtszinten működik, hogy stimulálja a szervezet csont- és őssejtjeit az ízületi és porcszövet támogatására.

Ha az ízületi fájdalom korlátozza tevékenységeit és negatívan befolyásolja életminőségét, fontolja meg, hogy ezt a dinamikus duót a napi táplálékkiegészítő arzenál részévé tegye. Tudjon meg többet a LifePharm összes termékének egészségügyi előnyeiről, ha ellátogat weboldalunkra.

* Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal nem értékelte. Ez a termék nem szolgál betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

További cikkek

man in black crew neck t-shirt
Hogyan lehet leküzdeni a stresszt és javítani az általános egészségi állapotot
A Person Touching Her Belly
Aminosavak – döntő fontosságúak a jó emésztéshez
christmas, christmas tree, presents
5 egyszerű tipp az ünnepi értékesítés sikeréhez
woman holding blue petaled flower
A bél-pajzsmirigy megfelelő egyensúly a DIGESTIVE+++-szal kezdődik
Translate »