Crop man counting dollar banknotes
Javíthatja egészségét vagyonának növelésével

Nyugodtan feltételezhetjük, hogy szinte minden ember szívesen találna módot arra, hogy növelje a jövedelmét. Hogy miért? Mert tisztában vannak azzal, hogy több pénz segítene nekik abban, hogy egészségesebb életmódot engedhessenek meg maguknak. Nem meglepő, hogy az adatok azt mutatják, hogy az egészség közvetlenül összefügg a jövedelemmel és a vagyonnal. A jó hír az, hogy bár az alacsony jövedelem negatívan befolyásolhatja az egészséget, ez azt jelenti, hogy a vagyon növelése javíthatja azt. Könnyebb mondani, mint megtenni, igaz? Nos, ez valójában elérhetőbb, mint gondolná.

Több pénzt költeni az egészségügyre

Az egészségügyre fordított pénzösszeg több egymást követő évben is emelkedett. Ez azt jelenti, hogy egyre több ország és egyre több egyén költ pénzt arra, hogy meggyógyuljon, miután megbetegedett. A becslések szerint az egészségügyi kiadások minden évben a következő mértékben növekednek majd 5,5%-kal 2018 és 2027 között. Ideális esetben jó lenne, ha több ember költene pénzt arra, hogy egészséges maradjon, ahelyett, hogy megpróbálna meggyógyulni. Ehhez ismét olyan megoldások végrehajtására lenne szükség, amelyek lehetővé tennék, hogy több ember növelje éves jövedelmét.

Inspirálódjon a számok által

Egy Urban Institute 2015. áprilisi tanulmánya szerinta 35 000 dollár alatti éves jövedelemtől 100 000 dollárig vagy annál magasabbra emelkedő éves jövedelmükkel észrevehetően csökkent azon felnőttek aránya, akik megfelelő vagy rossz egészségi állapotról számoltak be. Egyszerűen a magasabb jövedelemmel több amerikai felnőttnek csökkenne a szívbetegség, a cukorbetegség, a stroke és más krónikus betegségek kockázata.

Röviden, az egészséget védő és javító erőforrásokhoz való jobb hozzáférés jelentősen javulna a nagyobb jövedelemmel. Sok egyén és család megmenekülne a következő egészségügyi kihívásoktól:

 • Magasabb csecsemőhalandóság
 • Magasabb megbetegedési arány
 • olyan területeken élnek, ahol nincsenek stabil munkahelyek és jobb iskolák.
 • A rendszeres és tápláló étkezés megfizethetetlensége
 • Magasabb a szorongás és a depresszió aránya
 • Alacsonyabb várható élettartam

Mindezen tényezők mindegyikét bizonyítottan közvetlenül befolyásolja az alacsonyabb jövedelem. Az egyetlen módja annak, hogy csökkentsük az ilyen egészségügyi kihívások kockázatát, az, hogy növeljük a magasabb jövedelmi potenciállal rendelkező lehetőségekhez való hozzáférést.

Kezdje az éves jövedelem növelésével

A jövedelemnövelés lehetőségeinek bővítése nagy lépés a helyes irányba, hogy minél több embernek adjunk lehetőséget egészségének javítására. A megoldás másik fele a vagyon növelése a generációs jólét megteremtése érdekében. A betegségek aránya és a rövidebb élettartam elkerülhető a jövő generációi számára, ha az előző generáció a vagyon új ciklusát örökli tovább. A generációs vagyon megteremtése biztosítja, hogy az elkövetkező években csökkenni kezdjen az egészségügyi problémákkal küzdő emberek növekvő száma.

Fenntartható gazdagsággal javítani az egészséget

Mi lenne, ha létezne egy olyan cég, amely mindenkinek lehetőséget kínálna arra, hogy jövedelemre tegyen szert, miközben javítja az egészségét? És mi lenne, ha ez a cég lehetőséget kínálna arra, hogy jövedelemre tegyen szert azért, mert másokat is inspirál az egészségük javítására? Nos, egy ilyen cég létezik, és ez a cég a LifePharm. A vállalat küldetése, hogy egészséges életmódot és fenntartható jövedelmet kínáljon mindenki számára egyedülálló egészségügyi termékein és üzleti lehetőségén keresztül. A LifePharm segíteni akar másoknak abban, hogy hosszú és egészséges életet éljenek, azáltal, hogy növeli a lehetőségeket mind a jobb jövedelemre, mind a nagyobb vagyonra.

A LifePharm küldetése, hogy segítsen az embereknek javítani az egészségükön azáltal, hogy táplálék- és bőrápolási termékeket kínál, amelyek a következőkkel működnek tojás bioaktív növekedési faktorok. A LifePharm az elmúlt 8 évben egyedülálló egészségügyi és szépségápolási termékcsaládot hozott létre, amelynek célja, hogy segítsen a fogyasztóknak egészségesen öregedni. Azáltal, hogy a LifePharm termékei az ember egészségét sejtszinten kezelik, számos egészségügyi előnyt képesek nyújtani. Ezek az egészségügyi előnyök a következők:

 • Az öregedés hatásainak lassítása (LAMINININ)
 • A vérkeringés javítása (OMEGA+++)
 • A bélrendszer egészségének javítása (DIGESTIVE+++)
 • Az immunrendszer erősítése (IMMUNE+++)
 • Egészségesebb bőr belülről kifelé (OMNIA)

A LifePharm mint vállalat mindig is nagyon bízott termékeinek hatékonyságában. Éppen ezért a LifePharm hagyta, hogy a vásárlók történetei legyenek marketingtevékenységének középpontjában. Önnek lehetősége van arra, hogy a LifePharm termékeivel kapcsolatos személyes tapasztalatait mindössze 3 lépésben vállalkozássá alakítsa:

 1. Kipróbálás – Miután kipróbálta a LifePharm termékeit, regisztrálhat IBO-nak (Independent Business Owner), és elkezdhet kompenzációt kapni azért, hogy megosztja történeteit családjával, barátaival és más potenciális vásárlókkal.
 2. Beszélgetés – Ahogy az Ön vállalkozása növekszik, úgy növekszik a LifePharmmal kapcsolatos bevétele is. Ön továbbra is jutalékot kap minden hónapban, amikor aktív üzlettulajdonos marad.
 3. Tanítás – Egyszerre javíthatja egészségét és kereshet jövedelmet a LifePharmon keresztül, ha ugyanezeket a lépéseket másoknak is megtanítja.
Jobb jövedelem ma egyenlő jobb egészség holnap

Az Ön hosszú távú egészségét és a nyugdíjba vonuláskor élvezett életmódját nagyban befolyásolja a gazdasági helyzete. Nem túl korai és nem is túl késő elkezdeni változtatni jelenlegi pénzügyi helyzetén.

Vállalkozásként a LifePharm küldetése, hogy a rossz egészségi állapotnak ezt a konkrét okát kezelje, különösen a növekvő idősödő népesség körében. A LifePharm olyan egyedülálló üzleti lehetőséget kínál, amely a vagyonhiány egészségre gyakorolt pénzügyi terhét kezeli.

Ez az üzleti modell nemcsak a rossz egészségi állapot kiváltó okát kezeli az egészséges öregedést támogató termékekkel, hanem egy lépéssel továbbviszi a megoldást. A tudományosan bizonyított termékek szedése által szerzett egészséget támogatja a jövedelem és a vagyon növelése azon ügyfelek számára, akik úgy döntenek, hogy vállalkozóvá válnak. A LifePharm a gazdasági felhatalmazás megteremtésével valódi megoldást kínál egy olyan globális problémára, amely ma már megoldásra szorul.

További cikkek

Close-up View Of Human Skin
Lassítsa le a bőr öregedését a LAMININE és az IMMUNE+++ segítségével
man holding black dumbbell
Hogyan lehet növelni az izomtömeget és az állóképességet
Blue Tape Measuring on Clear Glass Square Weighing Scale
A prebiotikumok és a probiotikumok segíthetnek a súlykontrollban
Woman in Gray Dress Sitting on Bed
A folyamatos hát- vagy nyaki panaszok befolyásolják a mindennapi életét?
Translate »