smiling woman
Hogyan kezeljük az öregedést, a fájdalomcsökkentést és a szív egészségét kiegészítőkkel

A testfájdalom, a szív egészsége vagy az öregedés aggasztja Önt? Soha nem késő új rutint kezdeni, megszerezni az egészségével kapcsolatos megalapozott döntések meghozatalához szükséges információkat, és egészséges, boldog életet élni. Ebben a cikkben többet megtudhat a LAMININE-ról és az OMEGA+++-ról, két klinikailag bizonyított kiegészítőről az öregedésgátlás és a szív egészsége érdekében.

Hogyan hat az öregedés a testre

Ahogy öregszik, észreveheti, hogy a teste már nem olyan, mint korábban. Ezek a változások az úgynevezett szeneszcencia, és ez egy természetes folyamat, amely idővel bekövetkezik, és a testben bekövetkező változásokhoz, valamint a fizikai és szellemi funkciók hanyatlásához vezet. Ezek a változások az öregedés normális részét képezik, és olyan dolgokat foglalhatnak magukban, mint az izomerő csökkenése, a mentális funkciók változásai, valamint a krónikus betegségek, például a szívbetegségek és a rák megnövekedett kockázata. Az öregedés nem azonos a betegséggel, de bizonyos betegségek felgyorsíthatják az öregedési folyamatot. A megfelelő keringés és koleszterinszint fenntartása segít megakadályozni e betegségek kockázatát.

A megfelelő keringés fontos az oxigén és a tápanyagok eljuttatásához a test sejtjeihez és szöveteihez. Fontos továbbá a salakanyagok eltávolítása a szervezetből. A rossz keringés számos egészségügyi problémához vezethet, például fáradtsághoz, izomgörcsökhöz, hideg kezekhez és lábakhoz, valamint lassú sebgyógyuláshoz.

Az egészséges koleszterinszint a szervezet egyes folyamatainak megfelelő működéséhez is elengedhetetlen, például a sejtek építéséhez és javításához, valamint a zsírok emésztésének és szállításának segítéséhez. A magas „rossz” koleszterin, vagy LDL szintje növelheti a szívbetegségek kockázatát, míg a magas „jó” koleszterin, vagy HDL szintje védelmet nyújthat a szívbetegségek ellen.

Őssejtregeneráció az egészséges öregedésért

A társadalomban az öregedés és az öregség megítélése régen nagyon más volt, mint manapság. A múltban az emberek elvárásai a várható élettartamot illetően nagyon eltérőek voltak a mostanitól. Ma az emberek arra számítanak, hogy jóval a 80-as és 90-es éveikig élnek, de a múltban a várható élettartam inkább 40 vagy 50 év volt. Ez azért van így, mert a múltban az egyéneknek nem állt rendelkezésükre az egészségügy és az orvostudomány olyan modern gyakorlata, mint amilyet ma élvezünk. Bár az öregedési folyamatot még mindig nem lehet megállítani, vannak olyan lépések, amelyeket meg lehet tenni az egészséges öregedés elősegítése érdekében, és mindezt megkönnyítik a folyamatos kutatások és a területen végzett tanulmányok.

Az egyik ilyen modern egészségügyi felfedezés az őssejtek. Az őssejtek a szervezet építőkövei, amelyekből specializáltabb sejtek fejlődnek ki. Ezek a sejtek egy olyan primitív sejttípus, amely képes a szövetek regenerálódására és javítására, és létfontosságú szerepet játszanak a szervezet természetes javítási és karbantartási folyamataiban.

Mivel újszerű áttörésről van szó, az őssejtek előnyeinek teljes megértéséhez további kutatásokra van szükség. Egyes tanulmányok azonban felfedezték, hogy az őssejtek képesek a sérült szövetek helyreállítására, a gyulladás elfojtására és a szövetek regenerálódásának elősegítésére. Az őssejteket tovább tanulmányozzák, hogy az orvosi kezelések széles skáláján felhasználhatók legyenek, beleértve az olyan betegségek és állapotok kezelését, mint a cukorbetegség, a szívbetegségek és a gerincvelő-sérülések.

Egészséges öregedés elérhető közelségben a LAMININE és az OMEGA+++ segítségével

Ha intelligens módszert keres a keringési rendszer egészségének fokozására és az őssejtek regenerálódásának támogatására, ne keressen tovább a LAMININE és az OMEGA+++ terméknél.

Őssejt-támogatás a LAMININE-nal

A LAMININE támogatja az őssejtek regenerálódását a tojástartalom keveréke révén bioaktív növekedési faktorok, amely magában foglalja a fibroblaszt növekedési faktor-2-t (FGF-2). Az FGF-2 kiegészíti szerepet játszanak a sejtek és szövetek növekedésében és javításában. Részt vesz a szervezet számos természetes folyamatában, beleértve a sejtburjánzást és differenciálódást, az új erek képződését és a szövetek helyreállítását. A mechanizmus, amellyel mindezek megvalósulnak, a telomereket érinti, amelyek a kromoszómák végén lévő struktúrák, amelyek megvédik őket a károsodástól.

A telomerek idővel rövidülnek a normális sejtfolyamatok és környezeti tényezők, például az oxidatív stressz és a gyulladás következtében. A rövid telomerek összefüggésbe hozhatók számos, az életkorral összefüggő betegséggel, beleértve a szívbetegségeket, a cukorbetegséget és a rákot. Az FGF-2 bizonyítottan támogatja a telomerek meghosszabbítását, ami segíti az öregedési folyamat lassítását. Ez a jellemzően a kor előrehaladtával járó tünetek javulásában nyilvánulhat meg, mint pl. ízületi fájdalom, ami a fájdalom csökkenését és a mobilitás javulását eredményezi.

Keringési egészség az OMEGA+++-val

A szívbetegségek megnövekedett kockázata az életkor előrehaladtával részben a következőkre vezethető vissza kortizol, a szervezet által stressz hatására termelt hormon. Egyes tanulmányok szerint a kortizolszint az idősebb felnőtteknél általában magasabb, mint a fiatalabbaknál. Ennek számos tényező lehet az oka, többek között a szervezet stresszre adott válaszrendszerében bekövetkezett változások, krónikus betegségek és bizonyos gyógyszerek használata. A magas kortizolszint növelheti a vérnyomást és a vércukorszintet, amelyek a szívbetegségek kockázati tényezői.

Az OMEGA+++ kétféle omega-3 zsírsavateikozapentaénsavat (EPA) és dokozahexaénsavat (DHA), valamint omega-9 zsírsavakat, amelyek mindegyike hasznos a szív egészsége szempontjából, mivel csökkenti a gyulladást és elősegíti a megfelelő véráramlást. Emellett K2-vitaminnal, időzített Q10 koenzimmel, tojás bioaktív növekedési faktorokkal és borágóolajjal van dúsítva, így az OMEGA+++ háromszor hatékonyabb, mint a szokásos. halolaj-kiegészítőkhöz képest a keringési rendszer egészségének támogatásában.

Nagyobb magasságok és egy jobb élet felé

Ismerje meg a Nancy Andujaraki a Hármas Korona harmadik és egyben utolsó túrája keretében egyedül túrázta végig az Appalache Trail 2 185,3 mérföldes szakaszát, és az 56. születésnapján teljesítette az utat. A LAMININE és az OMEGA+++ szedésével az út során nem hagyta, hogy kora vagy a térdében jelentkező ízületi panaszok a célja elérésének útjába álljanak. „Nem hiszem, hogy egy bizonyos ponton túl abba kell hagyni az életet” – magyarázta egy interjúban. „Az életed megy tovább.” Egyetértünk Nancynek, és hisszük, hogy te is megteheted ugyanezt.

Ennek ellenére keresse fel orvosát a LAMININE és az OMEGA+++ termékekkel kapcsolatban, ha úgy gondolja, hogy ezek segítenek javítani az életminőségét. Minden az erős alapokkal kezdődik, és egészen a keringésig visszavezet (szóviccnek szánva). Tudjon meg többet a következőkről LAMININE és a OMEGA+++ még ma.

További cikkek

A Person Touching Her Belly
Aminosavak – döntő fontosságúak a jó emésztéshez
a man with a white beard and mustache wearing a hat
Hogyan lehet javítani az agy egészségét a hosszabb élet érdekében
brain, think, human
Új felfedezések a memóriavesztésről
man covering face with both hands while sitting on bench
Mindig fáradtnak érzed magad? Íme, miért.
Translate »