Nagy hegy
Miért érdemes megbízni a Clean Label Project tanúsított termékekben

Aggasztják Önt az ételek összetevői? Szeretne többet megtudni azokról a termékekről, amelyeket az élelmiszerboltban a kosarába tesz, és a folyamatról, ahogyan oda kerültek? Honnan tudja, hogy a kedvenc „egészséges” termékei valóban jót tesznek Önnek, és nem csak egészségesként vannak reklámozva?

A sok marketing és címkézési szakzsargon mellett hogyan találhat megbízható információkat?

A Clean Label Project egy olyan szervezet, amely arra törekszik, hogy a fogyasztók számára a termékek tartalmával kapcsolatos igaz információkat nyújtson. A szervezetet 2017-ben alapították tudósok és szülők, akik fel akarták rázni a feldolgozott élelmiszeripart.

E cikk célja, hogy általános áttekintést adjon a Tiszta címke projektről, és megválaszolja a projekt funkcióival, célközönségével és eredetével kapcsolatos gyakran feltett kérdéseket.

Mi a Tiszta Címke Projekt?

A Clean Label Project egy fogyasztói érdekvédelmi csoport, amely a fogyasztók biztonságát és átláthatóságát biztosítja az élelmiszeriparban.

Clean Label Project elkötelezett amellett, hogy a fogyasztók számára lehetővé tegye a pontos termékcímkézést és az élelmiszerekben található tényleges tartalomról való tudást.

Harmadik fél által működtetett laboratóriumukban kutatják a piacon lévő termékeket, és több mint 80 különböző termékkategóriában – többek között állateledel, csecsemőtápszer, palackozott víz – nyújtanak független értékeléseket.

A szervezet a termékek tisztasági és tisztasági minősítésén túlmenően forrásokat is kínál, hogy a fogyasztók tájékozott döntéseket hozhassanak arról, hogy mely élelmiszerek a legjobbak számukra és családjuk számára.

A Clean Label Project honlapja és közösségi médiajelenléte oktatási célú információkat nyújt a termékcímkékkel kapcsolatban a tápértékjelölésekről, az összetevők listájáról és a termékvisszahívásról.

A Clean Label Project a márkák és a fogyasztók közötti bizalom növelése érdekében, miközben az egészségesebb termékekért száll síkra a boltok polcain, biztosítja, hogy családja egészsége legyen az első.

Szennyező anyagok a fogyasztási cikkekben

Nehézfémek és környezetszennyező anyagok számos késztermékben megtalálhatóak, beleértve az élelmiszereket, étrend-kiegészítőket és kozmetikumokat.

Bár ezek a szennyező anyagok nem mindig szerepelnek a termék címkéjén vagy csomagolásán, mégis komoly veszélyt jelenthetnek a vásárlók hosszú távú egészségére.

A Clean Label Project (Tiszta címke projekt) a nehézfémek és környezetszennyező anyagok szigorú termékvizsgálatával igyekszik csökkenteni ezt a veszélyt, hogy a fogyasztók megalapozott döntést hozhassanak arról, hogy mit vásárolnak.

Szigorú vizsgálati protokolljaival és független minősítési rendszerével a Clean Label Project segít megvédeni az embereket az ilyen termékszennyezőkkel kapcsolatos lehetséges egészségügyi kockázatoktól.

Ha a Clean Label Project jóváhagyási pecsétjével ellátott termékeket választ, biztos lehet benne, hogy családja biztonsága a legfontosabb.

Győződjön meg arról, hogy élelmiszerei és egyéb termékei mentesek a nehézfémek és a környezetszennyező anyagok veszélyes szintjétől – válasszon olyan termékeket, amelyek elnyerték a Clean Label Project jóváhagyási pecsétjét még ma.

Veszélyes szennyezőanyagszintek

A bébiételekben található káros nehézfémek és környezeti szennyező anyagok veszélyei nagy aggodalomra adhatnak okot a szülőknek.

A Clean Label Project nemrégiben szigorú termékteszteket végzett, és megállapította, hogy számos termék veszélyes mennyiségben tartalmazta ezeket a mérgező fémeket.

Ezek a szennyeződések a csecsemőket fejlődési és egyéb egészségügyi problémák kockázatának teszik ki, ezért nagyon fontos, hogy biztosítsa a családja élelmiszerének biztonságát.

Szerencsére a Clean Label Project egy független minősítési rendszert biztosít, amelyben megbízhat, amikor megalapozott döntést hoz arról, hogy mi biztonságos a gyermeke számára.

Keresse a jóváhagyási pecsétjüket a bébiételek csomagolásán – ez egy egyszerű módja annak, hogy megvédje kisgyermekét a potenciálisan káros mérgező vegyi anyagoktól.

A Clean Label Project által használt tanúsítási programok

A Clean Label Project célja, hogy megbízható információkkal és szigorú terméktesztelési szabványokkal segítse a szülőket abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak arról, hogy mi kerül a csecsemőjük testébe, és hogy a termékek biztonságosságát és tisztaságát szigorúan vizsgálják.

A Jackie Bowen ügyvezető igazgató által vezetett Clean Label Project számos tanúsítási programot alkalmaz annak biztosítására, hogy a bébiételcsomagok megfeleljenek a szigorú kritériumoknak.

Az egyik ilyen program a termékintegritás-értékelési program, amely a termékeket veszélyes vegyi anyagok, fémek és egyéb toxinok szempontjából vizsgálja.

A Clean Label Project emellett a Non-GMO Verified Seal címet használja annak igazolására, hogy a termékek nem tartalmaznak genetikailag módosított szervezeteket (GMO).

USDA Organic Certified Seal garantálja továbbá, hogy az élelmiszer termesztése során nem használtak mesterséges növényvédő szereket vagy műtrágyát.

Ezek a tanúsítványok és megfelelőségi programok további megnyugvást nyújtanak a szülőknek, akik biztonságos, egészséges lehetőségeket keresnek gyermekeik számára. Az élelmiszercsomagokon található címkékkel a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy minden ételükben csak a legjobb minőségű összetevőket kapják.

Továbbá a Clean Label Project a családjaink védelme és a termékösszetevőkről szóló megbízható információk biztosítása iránti elkötelezettségével valódi változást hoz a mindannyiunk számára egészségesebb környezet megteremtésében.

Hogyan kaphat Tiszta címke tanúsítványt?

A Clean Label Project tanúsítvány megszerzése az első lépés annak biztosításához, hogy termékei ne tartalmazzanak potenciálisan veszélyes összetevőket. A LifePharm a termékminősítés megszerzéséhez bizonyítékot szolgáltatott a szigorú előírásoknak való megfelelésről.

Milyen változások várhatóak a LifePharm termékek esetében?

A LifePharm termékek már most is természetes összetevőket tartalmaznak; az új csomagoláson szerepel majd a Clean Label tanúsítvány, és a kapszulák megjelenése is finoman megváltozik.

Az IMMUNE+++ az első termék, amely most megy át a Clean Label átalakításon. A színezőanyagként használt titán-dioxidot eltávolítottuk, így a vitaminok természetesebb megjelenést kapnak. A termék nem változik, így vásárlóink bízhatnak abban, hogy ugyanazokat az izgalmas eredményeket kapják.

Mely LifePharm termékek kapják meg a Clean Label tanúsítványt?

A LifePharm következő termékei, amelyek a Clean Label minősítés megszerzésének útján haladnak, az Omega+++ és az Emésztés+++ termékek.

Az OMEGA+++ a keringési rendszer egészségének javítására kifejlesztett formulánk, amely 3 és 9 omega zsírsavat tartalmaz. Ez a termék K2-vitamint és borágóolajat is tartalmaz, többek között olyan összetevőkkel, amelyek együttesen elősegítik a szív egészségét és javítják a keringési funkciót.

A DIGESTIVE+++ prebiotikumok, enzimek és probiotikumok keveréke, amelyet az emésztőrendszer javítására terveztek. A probiotikumok segítik az egészséges baktériumok fejlődését az emésztőrendszerében, és megakadályozzák, hogy a káros baktériumok gyorsan elszaporodjanak és károsítsák az egészségét.

A titán-dioxidot mindkét termékből eltávolítják, hogy megfeleljen a Clean Label Project tanúsítási követelményeinek.

Ez csökkenti a termékekben lévő lágygélek és kapszulák színét, de nem befolyásolja a termékek hatékonyságát.

Ezek a felsorolt termékek ugyanolyan összetételűek és kiváló eredményekkel rendelkeznek; GMO-, nehézfém- és toxinmentesek. Teljesen természetesek és biztonságosak, hiányoznak a Clean Label további követelményei, amelyek tanúsítása időbe telik.

Milyen más kezdeményezésekben vesz részt a LifePharm?

A LifePharm elkötelezett a fenntartható források kiválasztása mellett, GMO-mentes; termékeiket cGMP-ben készítik és FDA létesítményekben ellenőrzik; mindent klinikailag tesztelnek a biztonságosságra, és minden nehézfémektől, peszticidektől és szennyező anyagoktól mentes, otthon, az USA-ban készült.

Éljen egészségesebben, hosszabb életet

A Tiszta címke projekt úttörő lehetőséget teremtett arra, hogy a fogyasztók tájékozottabb döntéseket hozhassanak az általuk vásárolt termékekről.

A projekt ismertsége az évek során jelentősen nőtt, és továbbra is ösztönzi a tudatosabb vásárlási szokásokat.

A tiszta címkék jelentésének ismerete, a tanúsítványok és a harmadik fél által végzett ellenőrzések megértése, valamint a lehetséges egészségügyi kockázatok ismerete kritikus lépések a válogatott és egészségesebb vásárlásokhoz.

Ezen információk birtokában Ön nyugodtan vásárolhat egészségesebb termékeket az Ön és családja számára.

Ezek a természetes és biztonságos termékekre vonatkozó előírások a LifePharm munkatársainak etikája és üzleti gyakorlata mellett érvényesülnek.

Nézze meg még ma a weboldalt és fedezze fel az életét megváltoztató egészségügyi és wellness termékeiket.

További cikkek

Bowl of Cooked Foods Beside Spoon
Egészséges reggeli a DIGESTIVE+++ segítségével
a man with a white beard and mustache wearing a hat
Hogyan lehet javítani az agy egészségét a hosszabb élet érdekében
brown and white mushroom in close up photography
A pulykafarok gomba erősíti az immunrendszert
men's white crew-neck T-shirt
Hogyan lehet lelassítani az öregedés hatásait, a tudomány szerint
Translate »