woman, belly, stomachache
Emésztési problémák – A 10 milliárd dolláros bélprobléma

Az emésztés egyike azoknak a témáknak, amelyek gyakran kimaradnak a vacsoránál folytatott beszélgetésekből. A puffadás, a gázok, a székrekedés, a hasmenés, az emésztési zavarok, a reflux és más gyomor-bélrendszeri panaszok okozta kellemetlenségekről nehéz beszélni. Pedig minden ember ösztönösen tudja, hogy a jó emésztés kulcsfontosságú a jó közérzethez. Már csecsemőkorunkban elkezdünk emésztési problémáktól szenvedni! Hányszor halljuk, hogy a csecsemők sírnak, mert büfiztetniük kell?

5 ok, amiért tartsa egészségesen a bélrendszerét

Emésztőrendszerünk finomhangolása több okból is fontos:

1. Az emésztőrendszer megfelelő enzimeket biztosít, amelyek lebontják a szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat, lehetővé téve a bezárt vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és építőelemek felszabadulását a testünk újjáépítéséhez és javításához.

2. A bélrendszer gátat képez a „külvilággal” szemben. Ha a bélbélés nem ép és átjárhatóvá válik, (azaz szivárgó bél), akkor gyakran súlyos egészségügyi problémák alakulhatnak ki. Ha a bélgát megzavarodik, a „nem engedélyezett” vegyületek átjutnak a gáton, bejutnak a véráramba, és egy sor szövődményt elősegíthetnek, többek között:

  • Májproblémák
  • Fáradtság
  • Depresszió
  • Vércukorszint-zavarok
  • Túlsúlyos
  • Bőrbetegségek
  • Ízületi fájdalom
  • Veseelégtelenség

3. Bár a szervezet saját enzimeket termel, ez nem biztos, hogy elegendő az összes feldolgozott és főtt étel lebontásához. A természetes emésztőenzimtermelés, amely kulcsfontosságú a tápanyagok felszívódásához, 20 éves kor után évtizedenként körülbelül 10 százalékkal csökken!


4. A bél biztosítja az első védelmi vonalat a kidolgozott immunsejtekkel a bejutó baktériumok és vírusok hatástalanítására.

5. Az optimális mikroflóra létrehozza a megfelelő pH-egyensúlyt, méregteleníti és tovább bontja a táplálékokat, kémia útján előállít néhány ritka vitamint, és optimalizálja a bél ökológiai környezetét a bélgát funkciójának javítása érdekében.

Miért jó neked a fehérje?

Az elmúlt évtizedben az egészségügyi szakértők sokat beszéltek a fehérjefogyasztás előnyeiről. A magas fehérjetartalmú és alacsony szénhidráttartalmú étkezés kevesebb cukrot termel, és egyenletesebben oszlik el a véráramban. Ez kevesebb glükózkiugrást okoz az étkezés után.

A fehérje az étkezések alatt vagy között a jóllakottság érzetét adja, és segít néhány egészséges diétás stratégiában. Az összetett fehérjék lebontásából származó aminosavak szükségesek az izomépítéshez és -javításhoz, a haj, a köröm, a bőr növekedéséhez, az immunfunkciók kialakításához, a sejtstruktúrák létrehozásához, bizonyos hormonok termeléséhez és a haldokló sejtek pótlásához, miközben újak keletkeznek.

Tudta, hogy a fehérjéket nehéz megemészteni?

Az, hogy mit eszünk, befolyásolja emésztőrendszerünk működését. Például egy steak vagy más húsok elfogyasztása sokkal több kémiai és enzimatikus energiát igényel, mint egy alma elfogyasztása. A friss alma élő enzimeket tartalmaz, amelyek segítenek a gyomornak az alma megemésztésében. A fehérjéknek általában jelentős energiára van szükségük ahhoz, hogy teljesen megemésszük őket és lebontsuk az aminosavak alkotóelemeire. A húsokból származó fehérjéket nehezebb lebontani, mint a növényi fehérjéket. Dióhéjban összefoglalva, előnyös a sovány fehérjékben gazdag étrend, de éppen ezek a fehérjék több enzimet igényelnek az emésztéshez.

Mi történik, ha a fehérjék nem bomlanak le?

Emésztetlenül jutnak be az alsó emésztőrendszerbe. Ezek bátoríthatják a rothasztó baktériumokat vagy az emésztetlen fehérjéken élősködő baktériumtípusokat, hogy mérgező melléktermékeket termeljenek. Ezek a toxinok átszivároghatnak a bélgáton, és a véráramba jutva különböző szerveket károsíthatnak. Ez hangulatingadozáshoz, rossz agyműködéshez, letargiához és a szervezet alacsony mérgezési szintjéhez vezethet.

Digestive+++ Enzimeket biztosít a fehérjék lebontásához

A DIGESTIVE+++ négy fehérjeenzimet (proteázok és peptidáz) tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a fehérjékben lévő különféle kötéseket lebontsák a teljes emésztés érdekében, valamint a hosszú emésztőrendszer különböző pH-tartományaiban.

A DIGESTIVE+++ enzimkeverék a vékonybélben működik a táplálék megemésztése és a fehérjék, szénhidrátok, cukrok és zsírok tápanyagainak felszívódása érdekében, valamint alfa-galaktozidáz. Ez segít a hüvelyesekben, keresztesvirágú zöldségekben található cukrok megemésztésében, valamint a tejtermékekben található cukrok megemésztését segítő laktáz.

Egyes emésztést segítő étrend-kiegészítők probiotikumokat tartalmaznak. Mások prebiotikumokat biztosítanak. Ritkán adnak emésztőenzimeket. A DIGESTIVE+++ olyan jól összeállított formulát kínál, amely mindhármat biztosítja: egy probiotikumot, egy prebiotikum-keveréket és egy enzimkeveréket.

Miért jobb a Digestive+++, mint más formulák?

A DIGESTIVE+++ négy fehérjeenzimet (proteázokat és peptidázt) tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a fehérjékben lévő különféle kötéseket lebontsák, hogy teljesen megemésszék azokat, és a hosszú emésztőrendszer különböző pH-tartományaiban.

Ha olyan folyékony étrend-kiegészítőt vásárol, amely probiotikumokat tartalmaz, de azt olvassa a címkén, hogy a terméket „nátrium-benzoáttal tartósították” vagy más tartósítószerrel, tartsa szem előtt, hogy a tartósítószereket a baktériumok elpusztítására tervezték, hogy az eltarthatósági idő hosszabb legyen. A termékben lévő tartósítószerek a jótékony hatású probiotikus baktériumokat is elpusztították. Ön elpazarolta a pénzét. A DIGESTIVE+++ termékkel garantáltan tartósítószermentes terméket kap.

A probiotikumoknak életben kell maradniuk ahhoz, hogy jót tegyenek a szervezetnek. Az élő mikroorganizmusok érzékenyek az olyan környezeti feltételekre, mint a hő, a nedvesség, a fény és az oxigén. Annak érdekében, hogy a probiotikumok túléljék a gyártási folyamatokat és életképesek maradjanak az emésztés során, a DIGESTIVE+++ spóraképző probiotikus törzseket tartalmaz. A probiotikus formulákban használt legtöbb Lactobacillus törzs nem spóraképző és gyorsan elveszítheti életképességét.

A DIGESTIVE+++ formulában található spóraképző probiotikum, a Bacillus coagulans az utóbbi időben nagyobb figyelmet kapott, mivel a fogyasztás után a bélben lakik és szaporodik, és 7 napig életképes és aktív marad. Ezt számos kutatás is megerősítette a Bacillus coagulans esetében. Indiában évtizedekig ezt a probiotikumot használták, mivel biztonságosnak és hatékonynak bizonyult, és hasmenés és kólika esetén, valamint a bélrendszer optimális egészségére ajánlották.

A DIGESTIVE+++ formula lágyzselés kapszulában van elhelyezve. Ez a sötét színű, kemény héjú kapszula szárazon tartja a terméket, és elkerüli a fényhatást. A levegőtől elzártan tartva a baktériumok életképesek maradnak, a többi összetevő pedig a lehető legfrissebb marad.

Kérjük, látogasson el weboldalunkra, ahol további információkat talál a termékeinkről. Tegyen szívességet a bélrendszerének, és szerezze be a DIGESTIVE+++ kiegészítőt még ma!

További cikkek

100 Us Dollar Banknotes
A megfázás évente 40 milliárd dollárjába kerül az USA-nak
silver and white cross pendant necklace
Az egyéni vércukorválaszok rejtélye
Blue Tape Measuring on Clear Glass Square Weighing Scale
A prebiotikumok és a probiotikumok segíthetnek a súlykontrollban
Hogyan érheti el a legjobb eredményeket a LAMININE-nal?
Translate »