woman wearing black scoop neck top
Elősegíti a fiatalos megjelenésű bőrt a LAMININE & IMMUNE+++ segítségével

A bőr öregedése természetes folyamat, és a test nem tud küzdeni sem az anyatermészet, sem a gravitáció ellen. Ráadásul az öregedési folyamatot felgyorsíthatják mind a környezeti tényezők, mind a szervezeten belüli belső tényezők. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy bizonyos étrendek és bizonyos kiegészítő összetevők segíthetnek az öregedő bőr kezelésében.

A kollagén- és elasztinrostok minden évben önmagukat javítják, így attól függően, hogyan táplálod a bőrödet belülről, ez segíthet visszafordítani, sőt helyrehozni bizonyos bőrkárosodásokat. Az életmódbeli tényezők is nagy szerepet játszanak abban, hogy a bőröd hogyan néz ki az öregedés során.

Mitől öregszik gyorsabban a bőr?

A bőr öregedése számos különböző okból következhet be, és azt javasoljuk, hogy kerülje a következőket, ha szeretné minél tovább megőrizni fiatalosnak tűnő bőrét.

 • A nap ultraibolya sugárzásának való kitettség
 • Környezeti szennyező anyagoknak, például szmognak, szélnek, extrém melegnek vagy hidegnek való kitettség.
 • Gyógyszerek
 • Túl sok cukor az étrendben
 • Kiegyensúlyozatlan étrend
 • Dohányzás
 • Alkoholfogyasztás
 • Genetika
 • Hormonok
 • Szabad gyökök okozta károsodás

Az UV-sugárzásból és más folyamatokból származó szabad gyökök elkerülhetetlenül keletkeznek az anyagcsere-folyamatokban. Ha azonban termelésük túlzott és tartós, akkor különböző káros folyamatokban vehetnek részt.

A szabad gyökök képződése a bőr öregedésének széles körben elfogadott mechanizmusa, amely a sejtek struktúráinak, például a lipideknek, a fehérjéknek és a DNS-nek közvetlen károsodásával jár.

A szabad gyökök termelődése az életkor előrehaladtával növekszik, mivel a sejtek nem szaporodnak úgy, mint fiatalkorukban, és a védekező mechanizmusok csökkennek. Ez az egyensúlyhiány a sejtstruktúrák fokozatos romlásához vezet, ami az öregedés felgyorsulásához vezet.

Minden sejt szaporodik, hogy új sejteket hozzon létre. Ha a sejtek egészségesek maradnak, akkor jó sejteket fognak létrehozni. Egyes élelmiszerek, gyógynövények és étrend-kiegészítők bizonyos összetevői segítenek a sejtkárosodások javításában és visszafordításában.

A legtöbb szervünk, beleértve a bőrt is, viszonylag rövid idő alatt regenerálódik – ha a károsodásokat kordában tudjuk tartani, és a megfelelő tápanyagokkal tudjuk felépíteni a szervezetünket, akkor jobban nézünk ki és jobban érezzük magunkat.

Miért fontos a C-vitamin a bőr számára?

A C-vitamin serkenti a kollagénszintézist azáltal, hogy kofaktorként működik két esszenciális aminosav kémiai reakciójában, amelyeket a táplálékból kell bevinni (prolin és lizin) a kollagénrostok kialakításához.

A C-vitaminnak bőségesen kell lennie a szervezetben, hogy a bőrsejtek kollagént és elasztint tudjanak termelni. Részt vesz a kötőszövet, a porcok, a csontmátrix és az inak épségében is, emellett részt vesz a sebek és a hegképződés javításában is. Gyulladáscsökkentő hatása és fontos antioxidáns hatása is van, amely megakadályozza a szabad gyökök képződését.

Táplálja bőrét az IMMUNE+++-val

Az antioxidáns C-vitamin megtalálható a gyümölcsökben, például az acerolában, a narancsban, a citromban és a mandarinban, valamint a nyers zöldséglevelekben és a paradicsomban. Az ember nem képes szintetizálni a C-vitamint, mert hiányzik egy bizonyos enzim a májból.

Számos tanulmány bizonyítja, hogy ha a C-vitamint fitonutriensekben gazdag gyümölcskomponensekkel együtt fogyasztjuk, akkor hatékonyabb és értéke fokozódik. A C-vitamin egyes formái jobban felszívódnak és hasznosulnak, mint mások.

A LifePharm IMMUNE+++ több egzotikus és ritka gyümölcsből, többek között acerola és camu camu bogyóból származó koncentrált flavonoid vegyületeket tartalmaz.
Az IMMUNE+++-ban használt C-vitamin egy rendkívül hatékony forma, amelyről kimutatták, hogy kétszer olyan gyorsan szívódik fel, és kétszer olyan sokáig marad a véráramban, mint a C-vitamin hagyományos formái.

Az IMMUNE+++ számos gombakivonatot is tartalmaz, amelyek értékes poliszacharidokat, lipideket és antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek fontosak a bőrsejtek működésének fenntartásához.

A homoktövist a közelmúltban sikeresen vizsgálták a bőr erősítésére való képessége miatt. Az ezekben a gyógynövényekben és bogyókban található antioxidánsok segítenek leküzdeni a bőrsejtekben és azokon, valamint a szervezet más sejtjeiben fellépő oxidatív károsodást. Védelmet nyújthatnak és segíthetnek megállítani az UV-expozíció által okozott további károsodásokat, és segítenek a DNS védelmében, hogy a sejtek jobban és hosszabb ideig szaporodjanak és működjenek.

Hogyan segít a LAMININE a bőrömnek?

A válasz kettős:

A kollagénrostok adják a bőr rugalmasságát és emelő tulajdonságait. Ezek a rostok körülbelül egy évig tartanak, mielőtt újakkal cserélődnek. A nap UV-sugárzása mélyen a bőrrétegekbe hatol, és elég erős ahhoz, hogy a kollagénrostokat megbontsa – ezt nevezzük foto-öregedésnek. A bőrsejtek sejtmagját is károsíthatja, ami elpusztítja a kollagén- és elasztintermelő képességüket.

A bőrsejteknek esszenciális aminosavakra van szükségük ahhoz, hogy kollagén- és elasztinrostokat, azaz fehérjéket tudjanak előállítani. A Laminine készítményben található egyedülálló megtermékenyített madártojás-kivonat biztosítja a szükséges esszenciális aminosavakat szabad és természetes formában, amely könnyen felszívódik és hasznosítható a bőrsejtek által.

A Laminine készítményben található egyedülálló megtermékenyített madártojás-kivonat koncentráltan biztosítja a növekedési faktorokat, különösen a fibroblaszt növekedési faktor nevű faktorral. Ez tulajdonképpen egy hormon, amely kölcsönhatásba lép a fibroblaszt sejtekkel, és kollagén termelésre serkenti őket.

A fibroblaszt sejtek a bőr mátrixának alján helyezkednek el, és kollagént és elasztint termelnek. Ha ezeket a sejteket ezzel a hormonnal „felturbózzuk”, az segíthet serkenteni a bőr ezen öregedésgátló összetevőinek termelését.

Tartsa bőrét fiatalosnak a LAMININE & IMMUNE+++-val

A bőr egészségének és szépségének fenntartása nagyrészt „belső munkát” igényel. A bőr karbantartása magában foglalja a ráncok és a megereszkedés elleni küzdelmet, a barna foltok megjelenésének csökkentését és a bőr textúrájának simítását. A következőket teheti:

 • Maradjon távol a naptól és használjon fényvédő krémet.
 • Egyél sok friss gyümölcsöt és zöldséget.
 • Tartalmazza a LAMININE „Skin Duo”-t
 • és IMMUNE+++ a napi étrendjében.

Együtt használják, LAMININE és IMMUNE+++ segít lelassítani az anyatermészetet – barátaid és ismerőseid meg fogják kérdezni, miért nézel ki fiatalabbnak!

További cikkek

shallow focus photography of brown eggs
A Lifepharm tojás meglepő szerepe a táplálkozás előmozdításában
citiscan result hand ok
K-vitamin – egy vitamin, amely hatalmas csontegészségügyi előnyökkel jár
blue and green peacock feather
Erősítő edzés – az agyad javítja a memóriát
selective focus photography of tape measure
A súlygyarapodás elleni hármas fenyegetés
Translate »