shallow focus photography of brown eggs
A Lifepharm tojás meglepő szerepe a táplálkozás előmozdításában

A bőrápolás és a táplálkozás egyik legizgalmasabb technológiai fejlesztése a növekedési faktorok használata. Ez egy verseny a tudósok és a táplálkozási vállalatok számára, hogy együtt dolgozzanak az öregedés hatásainak lassításán. Küldetésük, hogy biztonságos módszereket találjanak sejtjeink egészségének és hosszú élettartamának támogatására, hogy az életkor előrehaladtával tovább növekedhessenek és replikálódhassanak. 

A növekedési faktorok bizonyítottan olyan természetes anyag, amely segíthet ennek a feladatnak az elvégzésében. A növekedési faktoroknak számos különböző típusa létezik, amelyek különböző potenciális egészségügyi előnyöket kínálnak. A LifePharm esetében a LifePharm tojásokban található egy bizonyos növekedési faktor már régóta bizonyítottan jótékony hatással van az ember egészségére. Ez a növekedési faktor számos termékünk kulcsfontosságú összetevőjévé vált.

Első a maga nemében táplálkozási és bőrápolási termékekben

A LifePharm az egyik első olyan vállalat, amely táplálékkiegészítőket és bőrápolási termékeket hoz létre az FGF-2-t, a megtermékenyített madártojásban található bioaktív növekedési faktort felhasználva. Szigorú tudományos tesztek során bebizonyosodott, hogy a LifePharm számos LifePharm termékében található, szabadalmaztatott LifePharm Fertilizált Madártojás-kivonat (FAEE) az a kulcsfontosságú összetevő, amely ezeket a termékeket olyan előnyössé teszi.

A FAEE kulcsszereplője a fibroblaszt növekedési faktor, egy fehérje, amely segít eljuttatni a sejtekhez az egyedülálló termékcsaládunkban található tápanyagok és ásványi anyagok egészségre gyakorolt előnyeit.

Vizsgáljuk meg, hogy mik a növekedési faktorok, a megtermékenyített madártojás-kivonat története és miért jelent ez az egyedülálló összetevő óriási előrelépést a táplálékkiegészítők és bőrápolási termékek létrehozásában, amelyek hihetetlenül sokféle egészségügyi előnnyel rendelkeznek.

Mik azok a növekedési faktorok?

A növekedési faktorok nagyméretű fehérjék, amelyeket számos különböző típusú sejt hoz létre. Serkentik a sejtek növekedését, gyógyulását és túlélését. Amikor ezek a fehérjék a sejtek felszínéhez kötődnek, azt mondhatják a sejtnek, hogy szaporodjon, javuljon és fiatalodjon. Az életkor előrehaladtával ez a természetes folyamat lelassul, ami a bőrrel kapcsolatos betegségekhez és nagyobb egészségügyi problémákhoz egyaránt vezet. Ilyen lehet a több ránc vagy a vékonyabb bőr megjelenése, valamint a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek és más, az életkorral összefüggő gyakori betegségek megnövekedett kockázata.

Ahogy öregszünk, a sejtjeink lassan nem működnek olyan jól, mint fiatalabb korunkban. A szervezetnek segítségre van szüksége a sejtnövekedés, a sejtburjánzás, a sejtgyógyulás és a sejtdifferenciálódás természetes folyamatának serkentéséhez és fenntartásához az egész testben, hogy leküzdje az öregedés hatásait.

Amikor a táplálékkiegészítők és bőrápolási termékek terén érdemi eredményeket érhetünk el, az lesz az iparág vezetője, aki felfedez egy biztonságos és természetes módszert arra, hogy segítsen a szervezetnek fenntartani a sejtek optimális növekedési és szaporodási ütemét. Miért? Egyszerűen azért, mert ez az előrelépés egyenértékű lenne a fiatalság forrásának megtalálásával. Teljesen forradalmasítaná és javítaná az öregedés élményét.

Növekedési faktorok – a tojás nagyobb haszna

A FAEE felfedezése azért különleges, mert ez a tyúktojással kapcsolatos egészségügyi előnyök hosszú múltra visszatekintő történetét egészíti ki. Bár a tyúktojás egészségügyi előnyei már évszázadok óta ismertek, csak 1929-ben fedezte fel John R. Davidson kanadai orvos a tojás még nagyobb hasznát. Dr. Davidson felfedezte, hogy a tojás fejlődésének egy bizonyos szakaszában erős tápanyagok vannak jelen.

Miután a petesejt megtermékenyült és növekedésnek indul, a 11. és 23. nap között a petesejt növekedése jelentősen megnövekszik. A fejlődésnek ebben a szakaszában fedezte fel az úgynevezett oligopeptideket, olyan vegyületeket, amelyek 2-20 aminosavat peptidkötéssel és fibroblaszt növekedési faktorral (FGF) összekötve tartalmaznak. 1943-ban Dr. Davidson elhunyt, és a megtermékenyített madártojásokkal kapcsolatos kutatásait nem adták tovább, és hamarosan feledésbe merült. Csak 50 évvel később a norvég Dr. Bjoedne Eskeland élesztette fel Dr. Davidson munkáját.

Dr. Eskeland továbbfejlesztette Dr. Davidson kutatásait azzal a feltételezéssel, hogy a megtermékenyített madártojás aminosavak, peptidek és fehérjefrakciók különleges kombinációját tartalmazza, amely jelentős egészségügyi előnyökkel járhat. Ezek közé tartozik többek között:

 • Vitaminok
 • Ásványok
 • Fehérjék
 • Védelmi elemek
 • Növekedési tényezők
 • Hormonok és egyéb biológiailag aktív összetevők. 

A peptidek és az FGF izolálásával a fejlődés kritikus szakaszában, egy szabadalmaztatott szárítási technika segítségével egy egyedi kivonatot hoztak létre, amelyet megtermékenyített madártojás-kivonatnak (Fertilized Avian Egg Extract, FAEE) neveznek. Ez a kivonat speciális tápanyagokkal és ásványi anyagokkal kombinálva biztosítja a megtermékenyített madártojásban felfedezett egészségügyi előnyöket az emberek számára.

Az öregedésgátlás titka az egészséges sejtekben rejlik

A LifePharm az első naptól kezdve olyan tudományosan alátámasztott termékek létrehozására összpontosított, amelyek a leggyakoribb egészségügyi kihívásokat és azok kiváltó okait kezelik. Ahogy öregszünk, elkerülhetetlen, hogy szervezetünk önjavító képessége csökkenjen. A hanyatlás elsődleges oka a sejtfunkciók csökkenése.

Mint korábban említettük, amikor öregszünk, és a sejtjeink nem növekednek, nem javítanak és nem szaporodnak tovább, az egészségünk romlik. Ezt nevezik őssejt-diszfunkciónak.

Ennek a problémának a megoldása jelentősen javítaná a szervezet azon képességét, hogy maximalizálja az aktív életmód, az egészséges táplálkozás és a kiváló minőségű táplálékkiegészítők előnyeit. A FAEE felfedezésének és számos tudományos vizsgálatnak köszönhetően a LifePharm termékei bizonyítottan képesek megoldani az őssejt-diszfunkció okozta, korral összefüggő egészségügyi problémákat.

Az egészségesebb Ön alapjainak megteremtése

A LifePharm első táplálékkiegészítője,LAMININE, megteremtette az alapját minden jövőbeli táplálékkiegészítőnek, amely az egészség számos különböző területét javítja. Ma ez magában foglalja a táplálékkiegészítőket, amelyek segítenek javítani;

 • A keringési rendszer egészsége (OMEGA+++)
 • Emésztőrendszeri egészség (DIGESTIVE+++)
 • Az immunrendszer egészsége (IMMUNE+++)
 • A bőr egészsége (OMNIA).

A LifePharm termékei belülről kifelé haladva együttesen foglalkoznak a szervezet számos tápanyagszükségletével, hogy csökkentsék az öregedés hatásait. Azóta, hogy LAMININE 2011-es bevezetése óta világszerte sok ember egészségét javította. A FAEE az elsődleges összetevője a LAMININE. Az egészséges telomerhossz támogatásával és az őssejtek fiatalodásának serkentésével, LAMININE képes az egészséges öregedés élményét nyújtani. Ez magában foglalja a következők elősegítését;

 • Ijavított memória
 • Egészséges bőr
 • Energia növekedés
 • Egészséges ízületek
 • Izmok
 • Csökkentett stess
 • Javított alvás
 • Érzelmi stabilitás

Az öregedés hatásainak csökkentése

Nem kérdés, hogy a legtöbb ember szeretne olyan jól kinézni és érezni, mint amilyen jól öregszik. Az egészségesebb, teljes mértékben működő sejtek lehetővé teszik a szervezet számára, hogy jobban felszívja a tápanyagokat, és maximalizálja azok tervezett előnyeit.

Azáltal, hogy a különböző sejtek az egész test egészségét megőrzik, ezeknek a sejteknek a képessége, hogy a sérült sejtek javítására és pótlására akcióba lépjenek, továbbra is magas marad. Ez teszi lehetővé, hogy egészségesebbnek tűnő bőrt tartson fenn, és kevesebb betegséget tapasztaljon az életkor előrehaladtával. A LifePharm termékei megfelelnek ennek a vágynak a FAEE-ben található fibroblaszt növekedési faktorok sejtfiatalító előnyeinek köszönhetően.

LifePharm – Az egészségügyi termékek új hullámának úttörője

A világ legambiciózusabb vállalkozóit az hajtja, hogy elsőként találjanak fel vagy valósítsanak meg valamit, amit még soha nem tettek meg. A bátrak számára gyakran az a kihívás, hogy találjanak egy olyan problémát, amelyet még senki sem oldott meg, majd megoldják azt. A legtöbbeknél ez általában idő, erőforrások, pénz és szerencse hiányában nem történik meg. 

Szerencsére Wicky Suyanto, a LifePharm alapítója nem így járt. Dr. Eskeland segítségével, a FAEE újrafelfedezésével és az ő víziójával a LifePharm a fiatalos életmód mögött álló tojástudomány úttörőjévé vált. A megtermékenyített madártojásban rejlő rejtett egészségügyi előny felfedezésének köszönhetően a táplálékkiegészítők és bőrápolási termékek jövője megérkezett.

Ha további információkat szeretne kapni termékeinkről, látogasson el a shop.lifepharm.com weboldalra!

További cikkek

brown and white mushroom in close up photography
A pulykafarok gomba erősíti az immunrendszert
white sugar cube forming lines
Miért teszi tönkre a cukor az egészségét?
Crop sportsperson resting after training on lawn
LAMININE és OMEGA+++ – Kettős megoldás az ízületi fájdalmak ellen
brain, think, human
Új felfedezések a memóriavesztésről
Translate »