A LifePharm LAMIDERM APEX-je elnyerte a Monde Selection által odaítélt legjobb minőségű díjat, amelyet az európai élelmiszer-Nobel-díjnak neveznek

Irvine, Kalifornia – 2020. május 5. – Az Orange megyei székhelyű LifePharm® büszkén jelenti be forradalmi bőrápoló szérumát. LAMIDERM APEX® a tekintélyes Monde Selection arany minőségi díjat kapott! A LifePharm az első epigenetikus táplálkozással foglalkozó vállalat, amely valaha is elnyerte ezt a díjat.


A Monde Selection a legmélyebb, legmegbízhatóbb nemzetközi minőségkutató intézet, amelyet 1961-ben alapítottak, és amelynek székhelye Brüsszel, Belgium. A Monde Selection, mint az egyik legelismertebb és legbefolyásosabb harmadik fél által végzett minőségértékelő intézet, nagyon összetett és igényes értékelési szabványokat követ. Arany minőségi díját az élelmiszerek Nobel-díjának nevezik, és a legmagasabb ipari szabványokat képviseli a következő területeken Európa és a világon.


OTöbb mint 100 országból származó 3200 terméket szigorúan elemzett, tesztelt és kóstolt egy magasan képzett független szakértőkből álló testület, például egyetemi oktatók, vegyészmérnökök és az „Institut Meurice” kozmetikai szakemberei. E szakértők feladata annak ellenőrzése, hogy a terméknek a gyártó által a fogyasztó felé közölt belső tulajdonságai tudományosan pontosak-e, és hogy a termék elegendő hatóanyagot tartalmaz-e ahhoz, hogy elérje az állított hatást.


A LAMIDERM APEX értékelési szempontjai hat fő szabványt vettek figyelembe: állítások, csomagolás, összetevők, termékmegjelenítés, innováció és érzékszervi élmény. Az értékelést független szakértőkből álló csoport végzi, akik az összetevőkre, a címkézésre és a használati utasításokra vonatkozó európai irányelvek által előírt hivatalos kozmetikai előírásokra hivatkoznak.


Az alapos értékelés után a LAMIDERM APEX aranyérmet kapott, ami a második legmagasabb Monde-díj. ALAMIDERM APEX az első olyan bőrápoló termék, amely a következőkkel rendelkezik a természetben előforduló lizil-oxidázzal (LOX). amely célzottan javítja a kollagén, elasztin és fibronectin termelést az egészséges, ragyogó és fiatalos megjelenésű bőr érdekében. Ez az innovatív szérum először 2017-ben került forgalomba az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon. Ez az egyedülálló bioaktív bőrápolási szérum ma már a világ 45 országában kapható, köszönhetően a szabadalmaztatott tojásos bioaktív növekedési faktorok hihetetlen eredményeinek.


A kiterjedt emberi bőrsejt-kutatás és tesztelés arra a következtetésre jutott, hogy a LAMIDERM APEX olyan növekedési faktorokat tartalmaz, amelyek serkentik a következők működését a bőr három fő rostjának termelését: elasztin, kollagén és fibronectin. A LifePharm tojásból származó LOX egy egyedülálló enzim, amelyről ismert, hogy keresztkötést hoz létre a kollagén és a fibronectin rostok között, ezáltal erőt és hosszúságot adva nekik, miközben segít javítani a bőr textúráját. A LOX nem található meg más kozmetikai szérumokban, de a LAMIDERM APEX-ben megtalálható.


Kimberly Lloyd MSc., a LifePharm vezető K+F kutatója elmagyarázza, hogy a fibronectin egy másik fontos bőrösztönző anyag, amely nem mutatható ki, illetve nem mérhető más kozmetikai készítmények emberi bőrsejteken történő tesztelése során. „Ez egy fontos rost, amely segít a seb- és bőrjavításban. A fibronectin termelése 350%-kal fokozódott a LifePharm tojás biofaktoraival az emberi bőrsejtekben. A LAMIDERM APEX alkalmazható friss vagy régi hegekre, hogy segítsen enyhíteni azok megjelenését.”


A 2011-ben alapított LifePharm egészséges életmódot és fenntartható jövedelmet kínál mindenki számára. A LifePharm termékek olyan tojás bioaktív növekedési faktorokat tartalmaznak, amelyek tudományosan bizonyítottan a DNS szintjén kezdődően a szervezet sejtek egészségét célozzák meg. További információ a LifePharmról és a LAMIDERM APEX-ről kattintson ide.

További cikkek

2 white eggs on white surface
LifePharm tojás – Bizonyítottan védi a sejteket a súlyos oxidatív károsodástól
woman holding blue petaled flower
A bél-pajzsmirigy megfelelő egyensúly a DIGESTIVE+++-szal kezdődik
money, profit, finance
Minél többet osztasz meg, annál többet keresel
shallow focus photography of brown eggs
A Lifepharm tojás meglepő szerepe a táplálkozás előmozdításában
Translate »