selective focus photo of green vine
A gyógynövények- és botanikus keverékek egyesítik a tudományt és a természetet

Miért a LifePharm IMMUNE+++ a legjobb immunerősítő étrend-kiegészítő a piacon? Mert ennél erősebb, immunstimuláló vegyületek, antioxidáns keverékek és gyümölcsflavonoidok szinergikusan együttműködő kombinációját nem találja! Ezek az összetevők fokozzák az IMMUNE+++-ban lévő Life-C C-vitamin keveréket, így az tovább marad a szervezetben és jobban teljesít, mint mások, így a szervezeted optimális védelmet kap, hogy kivédje mind a belső, mind a külső kórokozókat, amelyek gyengíthetik a szervezetedet.

Tudjuk, hogy 5-8 adag antioxidánsokban gazdag gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztanunk, de rohanó életmódunk megnehezíti ezt. A megoldás része egy jól kidolgozott táplálékkiegészítő szedése, amely segít beépíteni azt, ami hiányzik.

A LifePharm kiváló terméket készít olyan összetevőkkel, amelyekről bebizonyosodott, hogy hosszú távon hasznosak és érdemes szedni őket. 23 narancsot kellene megennie ahhoz, hogy ugyanannyi C-vitaminhoz jusson, mint amennyit két IMMUNE+++ tabletta tartalmaz.

Az antioxidánsokban gazdag étrend erősebb immunrendszerhez vezet

Az eredmények egyre meggyőzőbbek, miután évek óta vizsgálják az antioxidánsok állapotát és annak jelentőségét a krónikus állapotok szempontjából. Mára bebizonyosodott, hogy azok az emberek, akik több antioxidánsban gazdagabb étrendet fogyasztanak, számos egészségügyi előnyt élvezhetnek, többek között:

 • Erősebb immunrendszer
 • Erősebb szív (kevesebb elváltozás, kevesebb artériás felhalmozódás).
 • Kevesebb gyulladás
 • Kevesebb cukor anyagcsere problémák
 • Jobb neurológiai tevékenységek

Ezért nevezzük az antioxidánsokat öregedésgátló tápanyagoknak!

A tudomány és a természet ötvözése Számos bogyós gyümölcs, gyümölcs és gyógynövény, amelyeket már régóta használnak a hagyományos gyógyászati gyakorlatban, a legújabb tanulmányok megdöbbentő eredményeket mutatnak az immunológia, a szív egészsége és a krónikus korral kapcsolatos állapotok terén. A LifePharm kutatta és kiválasztotta a természet által kínált legjobbakat, hogy további gyógynövények és gyümölcsök támogató keverékével aktiválja és erősítse az IMMUNE+++-ban Life-C néven ismert C-vitamin-keveréket.

Ahogy folyamatosan tanulunk az egészségről és az IMMUNE+++ előnyeiről, a „gyulladás” (általános és specifikus) kulcsszerepet játszik számos egészségügyi rendellenességben, többek között:

 • Ízületi fájdalom
 • Májgyengeség
 • Enyhe fájdalom
 • Immunrendszeri rendellenességek
 • Fertőzések és anyagcserezavarok

A tudósok egyre inkább tudatában vannak az antioxidánsok potenciális előnyeinek, valamint a szervezetben lévő gyulladáscsökkentő markerek támogatásában és az egészség előmozdításában betöltött kulcsfontosságú szerepüknek.

Camu Camu – Egészségügyi előnyök

A Camu Camu (Myrciaria dubia) egy sokoldalú bogyós gyümölcs, amelynek gyümölcshúsa, magjai és héja sokféle erős antioxidánst (polifenolok, flavonoidok, kvercetin és ellagsav) tartalmaz, amelyek ismertek egészségjavító tulajdonságaikról és magas ORAC (antioxidáns érték) értékükről. A gyümölcs Brazília amazóniai régióiban őshonos, mocsaras területeken nő. A gyümölcsöt természetes állapotában nem fogyasztják, kivéve az őslakosok, mivel a magas savtartalom miatt savanyú íze van.

Általában gyümölcsleveket, püréket és pépet készítenek belőle italokhoz, vagy porrá alakítják élelmiszerekhez. A gyümölcsök közül a C-vitamin egyik legmagasabb és legstabilabb formáját tartalmazza. Jelentős mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz.

Állati és emberi vizsgálatok jelentős javulást mutatnak, kevesebb gyulladásos markerrel, ha Camu Camu-t fogyasztanak. Az emberi vizsgálat azt mutatta, hogy a Camu Camu jobban teljesített, mint ugyanolyan mennyiségű C-vitamin önmagában 1. Úgy tűnik, hogy a gyümölcsflavonoidok és más növényi antioxidánsok kombinációjának szinergikus hatása segíti az ezekben a vizsgálatokban gyakran mért általános javulást az egészségügyi paraméterekben.

Acerola (Malpighia Emarginata) – Egészségügyi előnyök

Az Acerola (Malpighia emarginata) szintén egy kis trópusi bogyós gyümölcs, amelyről megállapították, hogy nagyon magas C-vitamin-tartalmú. Az Acerola Dél-Amerikában, Mexikó déli részén és Közép-Amerikában őshonos, de ma már Texasig északra és Ázsia szubtrópusi területein, például Indiában is termesztik. C-vitaminban gazdag, majdnem annyira, mint a Camu Camu.

Ezenkívül A-, B1-, B2- és B3-vitamint, valamint karotinoidokat és bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek fontos tápértéket biztosítanak, és antioxidáns hatásúak. A gyümölcsökben található C-vitamin és más fontos antioxidánsok jobban felszívódnak az ember számára, mint a szintetikus aszkorbinsav önmagában.

Ashwagandha (Withania Somnifera) – Egészségügyi előnyök

Az Ashwagandha (Withania somnifera) egy jól ismert növény, amelyet az indiai szubkontinensen honos ayurvédikus hagyományos orvoslásban használnak. „Indiai ginzeng” vagy „indiai téli cseresznye” néven is ismert, és állítólag számos wellness tulajdonsággal rendelkezik.

Ayurvédikus wellness-készítmények százaiban használják alapvető összetevőként. Az egyik nagyon fontos vegyületet, a Withaferin nevű vegyületet körülbelül 40 évvel ezelőtt izolálták. Kimutatták, hogy figyelemre méltó funkciói vannak az immunitás támogatásában. Célba veszi a mutálódott sejteket, és csökkenti a DNS jelentős károsodását.6 Ezt az ayurvédikus gyógynövényt évszázadok óta hagyományosan használják, és a tudományos közösségben nagy figyelmet kap az egészség javításában rejlő erőteljes lehetőségei miatt.

Homoktövis – Egészségügyi előnyök

A homoktövist a közelmúltban tanulmányozták a DNS sugárzás okozta károsodás során történő védelmére gyakorolt előnyei miatt. Azáltal, hogy biokémiai szempontból megvédi a DNS-t ettől a súlyos károsodástól, megmutatja a sejtek védelmében rejlő lehetőségeit a legsebezhetőbb helyeken.

A világ természetes élőhelyeinek több mint 90 százaléka (5800 négyzetkilométer) Kína, Mongólia, Oroszország, Észak-Európa és Kanada homokos területein található, ahol a növényt talaj-, víz- és vadon élő állatok védelmére, valamint fogyasztási cikkek előállítására használják. A homoktövis antioxidáns tulajdonságait és sejtvédő tulajdonságait vizsgálják.

Az állatokon és embereken végzett különálló vizsgálatok alátámasztották a gránátalmafogyasztásra vonatkozó tudományos bizonyítékokat: az immunhiányos egereknél kevesebb szívérelváltozást mutattak ki, az embereknél pedig jobb szív- és érrendszeri funkciókat. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a gránátalmalé kardioprotektív hatásai további klinikai vizsgálatokat érdemelnek. A továbbiakban kijelentették, hogy „bölcs dolog lehet ezt a gyümölcslevet beilleszteni a szívbarát étrendbe”. Azért fontosak ezek az antioxidánsok, mert:

 • Csökkenti a gyulladásos reakciókat az edényekben,
 • Immunválaszok modulálása
 • Kardioprotektív hatást biztosítanak
 • Csökkenti a gyulladást a különböző szervekben.

A Camu Camu, Acerola, Ashwagandha, Homoktövis és Gránátalma gyógynövény és növényi keverékének az IMMUNE+++ formulához való hozzáadásával a LifePharm egy olyan szuperformulát hozott létre, amelynek összetevői kiegészítik és erősítik egymást a maximális hatékonyság érdekében.

További cikkek

desperate, think, stressed out
Stresszes és szorongó? Lehet, hogy a beleid mondanak neked valamit.
shallow focus photography of brown eggs
A Lifepharm tojás meglepő szerepe a táplálkozás előmozdításában
men's white crew-neck T-shirt
Hogyan lehet lelassítani az öregedés hatásait, a tudomány szerint
brown and yellow medication tablets
A ritka K2-vitamin teszi egyedivé az OMEGA+++ formulát
Translate »