anatomy, bacteria, bacterium
A DIGESTIVE+++-ban található lenmagolaj kiváló előnyei

A lenmagolaj a len növény magjából származik. A Thomas Jefferson Mezőgazdasági Intézet szerint a lenmag körülbelül 40 tömegszázalékban tartalmaz olajat. Az olaj 55 százaléka alfa-linolénsav (ALA), egy esszenciális omega-3 zsírsav, amelyre a napi étrendünk részeként szükségünk van. Ehető forrásból kell beszereznünk, mert a szervezet számos szövete és funkciója függ tőle.

Mire jó a lenmagolaj?

A kutatások kimutatták, hogy sok nyugati étrendet fogyasztó embernek hiányt szenved ebben az olajban. A táplálkozástudományi tudósok komolyan megvizsgálják, hogy mit nem kellene tennünk, és mit kellene tennünk egészségünk védelme érdekében, különösen egy olyan tápanyaggal kapcsolatban, amelyben hiányt szenvedhetünk. 

A túl sok só, zsíros ételek és alkoholtartalmú italok fogyasztása a szív és az agy edényeinek kisebb rugalmasságához vezet. Az ALA számos különféle reakciót válthat ki, ami az idegsejtek védelmét és a neuroplaszticitás serkentését eredményezi. Úgy tűnik, hogy segített megnyitni az ereket és az agy artériáját. 

Az állatok napi étrendjéhez hozzáadott ALA figyelemre méltó védelmet nyújtott az agyuk és az agyi területek számára. Ez egy fontos étrendi összetevő, amelyet naponta ki kell egészítenünk a saját étrendünkben. A sejtmembránok, az idegsejtek, a májsejtek membránjai és más struktúrák az ALA-tól függnek a legtermészetesebb formában, hogy az egészségre jótékonyan hatjanak. A jelentések szerint a lenmagolajnak fontos, a férfi és női szervi funkciókat támogató funkciói is vannak.

A lenmagot kissé nehézkes fogyasztani, mivel meglehetősen kemény héjjal rendelkezik, és az illóolaj kinyeréséhez őrölni kell. Az őrlés és a levegőnek való kitettség után oxidálódhat (avasodhat), és gyorsan elveszítheti optimális zsírsav funkcióit. A lenmag gyakran okoz gázokat és puffadást,míg a lenmagolaj valószínűleg nem okoz ilyen mellékhatásokat.

DIGESTIVE+++ – Egyszerű módja a lenmagolaj beszerzésének

Két DIGESTIVE+++ étrend-kiegészítő több mint 1,1 gramm lenmagolajat tartalmaz. A LifePharm csúcsminőségű, exkluzív, hidegen sajtolt lenmagolajat biztosít. Ezt kíméletesen, hő felhasználása nélkül préselik ki a lenmagból. 

Számos olajfeldolgozási módszer hővel növeli a hozamot, ami kevésbé költséges. A hőkezelés megváltoztathatja a zsírsavszerkezeteket. A hideg feldolgozás megőrzi az olaj integritását. Az ALA-nak és az olaj egyéb értékes összetevőinek, mint például a lignánoknak, változatlan formában kell lenniük, hogy a szervezetben betöltött funkciójukat maximalizálják.

Az omega-3 zsírsavak az egészséges májműködéshez is rendkívül szükségesek. Egy klinikai vizsgálat kimutatta, hogy egy 27 főből álló csoportban, amely lenmagolajat és halolaj-kiegészítőt kapott, javult a szív erei és artériái, segített fenntartani a normális vérnyomást, jobbak voltak a triglicerid-értékek és jobb volt a szív- és érrendszeri egészségük. Ami nagyon érdekes volt, hogy a máj szövetei is javultak a vizsgálat során.

Dr. Edward Group természetgyógyász és alternatív gyógyász szerint több tanulmány is megállapította, hogy a lenmagolaj, úgy tűnik, képes megnyugtatni a gyulladt belek belső bélfalát. A lenmagolaj segíthet a bélfalak kenésében, így a méreganyagok felszívódhatnak az olajjal, és a szervezet kiürülhetnek.

A LifePharm minőségi lenmagolajat és a DIGESTIVE+++ egyéb multifunkcionális összetevőit (az emésztőenzimek teljes skáláját, valamint a prebiotikus és probiotikus keveréket) biztosítja. A DIGESTIVE+++ egy olyan formula, amelyet kifejezetten a leggondosabban kiválasztott, minőségi összetevőkből állítottunk össze, hogy azok egészségügyi előnyeit maximálisan kihasználhassuk az Ön számára. Olvasson többet a LifePharm termékeiről weboldalunkon.

További cikkek

woman holding knife
Magas vérnyomás – A csendes gyilkos
a man holding a baby in his arms
Új tanulmányok azt sugallják, hogy a születési módszer befolyásolja a bél mikrobáit
brown and yellow medication tablets
A ritka K2-vitamin teszi egyedivé az OMEGA+++ formulát
A stressz kezelése és alacsonyan tartása
Translate »