ginger, hot lemon, tea
A Life-C-vitamin a legjobb keverék az erős immunrendszer felépítéséhez

Az IMMUNE+++, a LifePharm saját fejlesztésű formuláját nemrégiben értékelték egy klinikai vizsgálatban, amelynek során az alanyok 12 héten keresztül napi két tablettát fogyasztottak. Egy standard klinikai vérvizsgálattal értékelték az immunsejteket az IMMUNE+++ étrend-kiegészítő 12 hetes szedése előtt és után. A fehérvérsejtek száma jelentősen magasabbnak bizonyult, míg a T-sejtek száma rendkívül figyelemre méltó növekedést mutatott.

A C-vitamin jelentősége az immunsejtek számára

Az immunsejteknek akár 40-szer több C-vitaminra van szükségük, mint a szervezet más sejtjeinek. A makrofág fehérvérsejtek az immunrendszer fontos sejtjei, amelyek fertőzésre vagy a sérült vagy elhalt sejtek felhalmozódására válaszul képződnek. A makrofágok nagyméretű, specializált sejtek, amelyek felismerik, elnyelik és elpusztítják a célsejteket. Az immunsejteken belüli anyagcsere-útvonalaknak bőséges mennyiségű C-vitaminra van szükségük.

LifePharm Life-C kontra más C-vitamin-keverékek

Az IMMUNE+++-ban található Life-C C-vitamin formája nagyban különbözik a többi C-vitamin-típustól, mivel lipidhordozókkal rendelkezik. A lipidhordozók segítenek átjutni a gyomor-bél traktus nyálkahártyáján és növelik a felszívódását. Ezáltal gyorsabban jut a véráramba, ahol a szervezetben kering. A tipikus C-vitamin termékekben található C-vitamin standard formái nem nyújtanak olyan hatékony eredményeket, mint az IMMUNE+++-ban található Life-C keverék.

Ha a lipid-metabolitok keverednek az aszkorbinsavval, az jelentősen megváltoztatja az aszkorbinsav biológiai hozzáférhetőségét. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a Life-C C-vitamin-keverék a C-vitamin más formáihoz képest kiváló felvehetőséggel, biológiai hozzáférhetőséggel és a sejtekben való megtartással rendelkezik.

Megnövelt biológiai hozzáférhetősége miatt a Life-C keverék a C-vitamin más formáihoz képest jobban támogatja az egészséges idegműködést és a fokozott immunrendszeri aktivitást, valamint erős szabadgyök-leválasztó képességgel rendelkezik. 

A Life-C Blend 7 előnye

Köztudott, hogy a C-vitamin jót tesz az immunrendszernek, de pontosan milyen előnyei vannak? Az alábbiakban felsoroljuk a C-vitamin hét előnyét.

  • A C-vitamin az idegsejtek túlélésének elősegítésével védi az idegrendszert. Az idegsejteknek az optimális működésükhöz rengeteg C-vitaminra van szükségük.
  • A C-vitamin részt vesz az idegrendszer fiziológiájában, beleértve az idegsejtek támogatását és felépítését, differenciálódását, érését és túlélését.
  • Az idegsejtek szerkezete alkotja az idegjelek továbbításához szükséges agyi kémiai anyagokat is. Ez támogathatja a memóriát és a kognitív funkciókat az idősödő népességben.
  • Az aszkorbát fontos szerepet játszik az idegi vegyi anyagok, különösen a dopamin (a „boldogsághormon”) és a noradrenalin (hormonként és neurotranszmitterként is működik) szintézisében.
  • A Life-C C-vitamin a kollagéntermelő fibroblaszt sejtek működésének javításával fokozza a normál sebgyógyulási mechanizmusokat.
  • A Life-C C-vitaminnal végzett tesztek nagyobb védőhatást mutattak ki a toxinoknak kitett immunsejtekre.
  • A Life-C C-vitamin hatékonyabban jut be a sejtekbe és oda, ahol a legnagyobb szükség van rá, így jótékonyabb, mint a C-vitamin más formái.

Mi teszi egyedivé az IMMUNE+++-t

Az IMMUNE+++ bogyós gyümölcsökből és gyógynövényekből származó bioflavonoidok és polifenolok egyedülálló keverékét tartalmazza, valamint kiváló hagyományos gombák szinkronizált keverékét. A tudományosan megalapozott formula válogatott összetevői kivételes előnyöket mutatnak a klinikai immunsejt-erősítésben. Az IMMUNE+++-ban található C-vitamin egyedülálló keveréke és kiváló minősége azonban jelentősen hozzájárul a formula hatékonyságához. 

A Life-C C-vitaminnal végzett humán klinikai vizsgálatok:

Klinikai vizsgálatok elvégzése után a LifePharm Life-C szedésének számos egészségügyi előnyét találtuk. A vizsgálatok a következőkre jutottak:

  • Fogyasztáskor jobb kezdeti felszívódást jelez.

  • Azt mutatja, hogy a Life-C C-vitamin lipid-metabolitjai tovább maradnak a véráramban, és magasabb szinten maradnak, mint a C-vitamin más formái.
  • A kiegyensúlyozott immunrendszer mutatóinak növekedését mutatja.
  • Bizonyítottan védi a sejteket a szabad gyökök okozta degenerációtól.

További cikkek

white mushroom bloom during daytime close-up photo
A gomba története és számos egészségügyi előnye
Blue Tape Measuring on Clear Glass Square Weighing Scale
A prebiotikumok és a probiotikumok segíthetnek a súlykontrollban
white sugar cube forming lines
A cukorfogyasztás táplálja a krónikus egészségi állapotokat világszerte
brown and yellow medication tablets
A ritka K2-vitamin teszi egyedivé az OMEGA+++ formulát
Translate »