Termek-LAMININE
A témában végzett több, mint száz évnyi kutatások azt mutatják, hogy a tojás-extraktátum stimulálja a sejtgyógyulást és a sejtregenerációt. A LifePharm bioaktív tojás növekedési faktorok megtermékenyített madártojásokból kerülnek kivonásra egy szabadalmaztatott szárítási eljárás révén, amely biztosítja, hogy a növekedési faktorok és a tápanyagok sértetlenek maradnak. A fehérje biofaktorok, például a fibroblaszt növekedési faktor (FGF-2), a vérlemezke eredetű növekedési faktor (PDGF) és az átalakító növekedési faktor Béta-1 (TGFB) csak ebből a tojáskivonatból érhető el. Ezek a biofaktorok elősegítik a sejtek szaporodását, optimalizálják a sejtfunkciókat és megvédik a DNS-t a telomerek meghosszabbítása révén. A tojáskivonat serkenti a sejtek regenerálódását, ami biztosítja a test szerveinek és rendszereinek egészségesen tartását.
A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel. Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra ezáltal gyorsítva a test öregedését.
A LifePharm tudományos kutatásait elsősorban az a vágy hajtja, hogy olyan formulát legyenek képesek előállítani, amely segíti a felnőtt őssejtek aktiválását és támogatja a sejt-regenerációt.

További termékek

Extrim shape nagy
Termek-EXTRIM SHAPE+

Laminine
Termek-LAMININE

IMMUNE+++
Termek-IMMUNE+++

OMNIA
Termek-OMNIA

LAMIDERM
Termek-LAMIDERM APEX

REVIVE
Termek-REFIVE

DIGESTIVE+++
Termek-DIGESTIVE+++

OMEGA+++
Termek-OMEGA+++

Translate »