Termek-LAMIDERM APEX
A LAMIDERM APEX az első szabadalmaztatott LifePharm  Fertilizált Madártojás-kivonatot tartalmazó bőrregeneráló szérum a piacon. Ez az összetevő tudományosan bizonyított módon megnöveli az emberi bőrsejtek kollagén-, elasztin- és fibronectin-előállító képességét, akár három napon belül. Ezen felül a svájci Alpokból származó gyógynövény-kivonatot tartalmaz, amely segít csökkenteni a bőr foltosodását, és ragyogóvá teszi a bőr tónusát. A szabadalmaztatott gyümölcskivonat-mixtúra, amely kivi-, eper-, gránátalma- és kék-, valamint tőzegáfonya-kivonatot tartalmaz, a sérült bőr megjelenését javítja. A szabadgyökök ellen a Q10 koenzim, valamint C- és E-vitaminok kombinációja veszi fel a harcot. Mindezt aloe vera juice és kókuszolaj teszi könnyen felszívódóvá a fiatalos, ragyogóan kinéző arc kedvéért.
A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel. Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra ezáltal gyorsítva a test öregedését.
A LifePharm tudományos kutatásait elsősorban az a vágy hajtja, hogy olyan formulát legyenek képesek előállítani, amely segíti a felnőtt őssejtek aktiválását és támogatja a sejt-regenerációt.

További termékek

Extrim shape nagy
Termek-EXTRIM SHAPE+

Laminine
Termek-LAMININE

IMMUNE+++
Termek-IMMUNE+++

OMNIA
Termek-OMNIA

LAMIDERM
Termek-LAMIDERM APEX

REVIVE
Termek-REFIVE

DIGESTIVE+++
Termek-DIGESTIVE+++

OMEGA+++
Termek-OMEGA+++

Translate »