selective focus photography of tape measure
A súlygyarapodás elleni hármas fenyegetés

A nyár gyorsan közeledik, és itt az ideje, hogy elkezdj dolgozni a súlycélod felé. De a fogyás kihívást jelenthet, és úgy tűnik, hogy a felesleges kilókat sokkal nehezebb leadni, mint amennyit hízni lehetett. Vannak azonban megoldások erre a problémára! A DIGESTIVE+++, a LAMININE és az EXTRIM kombinációja egy három ütéses kombináció, amely minden szögből támadja a súlygyarapodást.

Súlykontroll és anyagcsere

Sokan nehezen tudnak karcsúak maradni a gyomor környékén, egészségtelen zsírt halmozva fel. A Nature Medicine-ben (2006) közölt tanulmány azzal a megfigyeléssel foglalkozott, hogy bizonyos mikroflóra valóban meghízhat minket. A tanulmány kimutatta, hogy az „elhízott” egerek és a „vékony” egerek különböző bélbaktérium-populációkkal rendelkeztek. A vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy a bélben lévő bizonyos típusú mikrobák okozhatták elhízásukat. Vannak azonban módszerek a bél mikrobiótájának javítására.

A tudósok kijelentették: „A bél mikrobiótájának manipulálása prebiotikumok és probiotikumok [hasznos mikrobák] beadásával csökkentheti a bél alacsony fokú gyulladását és javíthatja a bélgát integritását, ezáltal javítva az anyagcsere egyensúlyát és elősegítve a fogyást.”

A bél mikrobióta befolyásolja általános jólétét, és pozitív hatással lehet számos fontos egészségügyi szempontra, többek között:

 • Energiaelnyelés
 • Bélmozgás
 • Étvágy
 • Glükóz és lipid anyagcsere
 • Zsír tárolása a májban

Ezért fontos, hogy a prebiotikumokat és a probiotikumokat beépítse a mindennapi étrendbe. A prebiotikumok megtalálhatók a banánban, a zabban, a búzában és a gyökérzöldségekben, a probiotikumok pedig sok erjesztett élelmiszerben megtalálhatók, például:

 • Joghurt
 • Kombucha
 • Savanyúság
 • Kovászos kenyér

Néha azonban nehéz lehet mindent beépíteni az étrendbe, amire szüksége van, mivel a stresszes mindennapi élet akadályozza étkezési szokásait. Ezért a kiegészítők könnyebb módja lehet a szervezet számára szükséges alapvető dolgok beszerzésének.

Javítsa bélflóráját a DIGESTIVE+++ segítségével

A DIGESTIVE+++ kiegészítő valódi prebiotikumokat tartalmaz. Ezek tisztított fruktooligoszacharidok (FOS) és csicsóka, pitypanglevél és Yacon gyökér formájában vannak. Az előzetes emberi és állatkísérletek, amelyek prebiotikumokkal (fruktooligoszacharidokkal) és bizonyos probiotikumokkal manipulálták a bél mikroflóráját, általában növelték a Bifidobaktériumokat. Néhány egyéb egészségügyi előny, amelyet a DIGESTIVE+++ szedésével kap:

 • A mikroflóra és a pH egészséges egyensúlyának elősegítése a tápanyagok jobb felszívódása, az erősebb immunrendszer, a kevesebb légúti fertőzés és a jobb hangulat érdekében.
 • A vérben lévő toxinok csökkentésének szabályszerűségének javítása támogatja az emésztési zavarok, puffadás, görcsök, székrekedés és hasmenés csökkentését.
 • Segít megemészteni a zsírokat, javítja az anyagcserét és támogatja a felhalmozódott hulladék eltávolítását.*
 • Támogatja a testsúlykontrollt és segít csökkenteni a zsírfelhalmozódást.*
 • Az emésztőenzimek teljes skáláját tartalmazza a tápanyagok lebontására a teljes emésztés és asszimiláció érdekében.*

Fiatalítsa meg sejtjeit az Extrim Shape segítségével

Az egészséges bél nem az egyetlen fontos szempont a fogyásban. A sejtek egészsége szintén fontos szerepet játszik a fogyásban. A sejtek romlása más egészségügyi problémákat is okozhat, többek között:

 • Álmatlanság
 • Alzheimer-kór
 • Elbutulás
 • Parkinson
 • Migrén

Sajnos sejtjeink romlanak és kevésbé hatékonyak az életkor előrehaladtával, és ez lassabb anyagcserét eredményezhet. Szerencsére az Extrim Shape bevált módja annak, hogy segítse sejtjeit egészségesnek maradni.

Az Extrim Shape a tojás bioaktív növekedési faktorok és a természetes összetevők szabadalmaztatott keverékét használja a sejtek regenerálódásának aktiválásához. Ezek az összetevők segítenek új egészséges sejtek regenerálásában, ami számos fogyási előnnyel jár, mint például a cukrok és szénhidrátok blokkolása, a felesleges zsírégetés, valamint az anyagcsere és az energiaszint fokozása.

Hosszabbítsa meg telomerjeit LAMININE-nal

A LifePharm LAMININE egyedülálló biofaktorai fontos szerepet játszanak a sejtek túlélésében, és ezért: A LAMININE biofaktorai segítik a sejtek szaporodását, optimalizálják a sejtfunkciókat és védik a DNS-t a telomerek meghosszabbításával. A kromoszómák végeit telomereknek nevezik, és megvédik a DNS-t a károsodástól.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a telomer hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, a test kevesebb stresszével és a jobb egészséggel. Ha a telomerek rövidebbek, az őssejtek gyorsabban öregednek és már nem tudnak osztódni, ami azt eredményezi, hogy a test gyorsabban öregszik. Tanulmányok azt mutatják, hogy a LAMININE napi szedése segíthet növelni a telomeráz enzimaktivitást, ami meghosszabbítja a telomereket.

Kombinálja a LifePharm kiegészítőket az optimális hatékonyság érdekében

A DIGESTIVE+++, a LAMININE és az EXTRIM kombinálásával a lehető legjobb helyzetbe hozza testét, hogy sikeres legyen a fogyás útján. A DIGESTIVE+++ egészséges bélrendszere, valamint a LAMININE és az EXTRIM egészséges és virágzó sejtjei optimalizálják a célsúly elérésének esélyeit.

Takarítson meg ezeken az úttörő formulákon – amelyek mindegyike az emésztés javítására és a sejtek fiatalítására szolgál – a különleges promóciós időszak alatt, amely 1. február 2022-jén ér véget.

További cikkek

Close-Up Photograph of Petri Dishes with Different Colors
Káros bélmikrobák vezethetnek májbetegséghez
woman, jogging, running
Versenyelőnyt keres? A probiotikumok összefüggésbe hozhatók az edzéssel
person holding white medication pill
Hogyan illessze be a LifePharm-kiegészítőket a mindennapi étkezésébe?
2 white eggs on white surface
LifePharm tojás – Bizonyítottan védi a sejteket a súlyos oxidatív károsodástól
Translate »