christmas, christmas tree, presents
5 egyszerű tipp az ünnepi értékesítés sikeréhez

Az ünnepi szezon már javában tart, és talán most jobban, mint valaha, a barátok, a család és a kollégák keresik a ünnepi ajándékokat, hogy egészségesek maradjanak. Itt az ideje, hogy bekapcsolódjon az értékesítés szellemébe, és elkezdje a hálózatépítést és a csodálatos LifePharm termékeket, amelyeket már ismer és szeret. Nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Íme 5 kudarctűrő ötlet, hogy kreatív ötletei szárba szökkenjenek, és profitja beinduljon.

1. Térképezze fel a marketingkampányt

Az idei ünnepi szezonban egyre többen töltenek időt otthon, így ez a tökéletes alkalom egy barátságos telefonhívás beütemezésére! A sikeres szezonális értékesítési kampány kulcsa az, hogy tájékoztassa korábbi és jövőbeli ügyfeleit a fantasztikus termékekről és ajánlatokról, amelyeket kínál. Szánjon időt a naptárában arra, hogy felhívja azokat a vásárlókat, akiknek a rendelésüket fel kell tölteniük; kövesse nyomon azokat az érdeklődőket, akik még nem vásároltak; és ossza meg az üzletéről szóló információkat új barátaival és kollégáival. Feltétlenül adjon tájékoztatást különleges ünnepi akcióinkról és kedvezményeinkről, és bátorítson mindenkit, hogy saját maga is használja ki csodálatos termékeink előnyeit. És emlékeztesse őket, hogy vásároljanak extra mennyiséget ajándékként barátaiknak és családtagjaiknak.

2. Gondolkodj az (ajándék)dobozon kívül!

Könnyítse meg ügyfelei számára, hogy az ünnepi szezonban Önnél vásároljanak. Fontolja meg a legnépszerűbb termékeinkkel töltött egyedi ajándékkosarak összeállítását. Készítsen gyönyörű hosszú életű ajándékcsomagot a Nutritional Powerhouse termékeink felhasználásával. Vagy szabja testre a szépség ajándékát a Skin Cell Regeneration Beauty Pack termékcsomagunkkal. Ha a régiója lehetővé teszi, rendezzen nyílt napot, ahol a vendégek szabadon böngészhetnek és vásárolhatnak. Ahogy közeledünk az év végéhez, fontolja meg egy „Last Minute Shopping” akciót, és tegye közzé közösségi médiaoldalain. Hangsúlyozza termékeink minőségét és a közvetlenül az Ön LifePharm üzletén keresztül történő vásárlás kényelmét.

3. Fókuszban a nyomon követés

A közvetlen értékesítés sikere nagyrészt azon múlik, hogy milyen gyakran lépsz kapcsolatba azokkal, akik érdeklődést mutatnak az általad kínált termékek és szolgáltatások iránt. Az ünnepek remek alkalom arra, hogy leporoljuk a régi ügyfeleket, és újra elkezdjük elérni őket, hogy megosszuk velük kiváló minőségű termékeinket. Mivel idén sok személyes vásárlási lehetőség nem áll rendelkezésre, a LifePharm-termékek közvetlen felajánlása a leendő ügyfeleknek több ember számára jelent majd üdvözlendő kényelmet, mint gondolná!

4. Ajánljon ajánlói bónuszokat

Van elégedett, visszatérő ügyfeleinek megbízható listája? Itt az ideje, hogy szívességet kérjen és ajánlásokat kérjen. Mindenki ismer valakit, akinek szüksége van a termékeinkre! A táplálkozási támogatástól és a fiatalságot fokozó innovációtól a fenntartható pénzügyi jutalmakig minden lehetséges igénynek és szükségletnek megfelelő termék vagy lehetőség van. Tegye csábítóvá ajánlatát azzal, hogy az ügyfeleknek ajándékot vagy kedvezményt ad kedvenc termékeikből, ha olyan barátot ajánlanak, aki vásárol vagy IBO-ként regisztrál. Ügyeljen arra, hogy ajánlatát december 31-i (vagy korábbi) határidővel lássa el, hogy sürgősségérzetet keltsen!

5. Célok kitűzése a sikeres új évhez

Az ünnepek remek alkalom arra, hogy elkezdje az üzleti találkozókat 2021 januárjára kitűzni. Az új év az, amikor a legtöbb ember új egészségügyi, táplálkozási, szépségápolási és pénzügyi célokat tűz ki, így ez ideális alkalom arra, hogy megismertesse őket a LifePharmmal. Használja ki a következő 4 hetet arra, hogy megtöltse naptárát a következő hónapra, és foglaljon időpontokat, hogy megoszthassa üzletét másokkal. Fontolja meg, hogy társuljon egy „üzleti partnerrel”, hogy számon kérje céljait, és tervezze meg, hogy 2021 legyen élete legjobb éve!

Ahogy ez az eseménydús év véget ér, sokan vannak, akiknek szükségük van arra, amit a LifePharm kínál. Legyen szó az egészségesebb életmód iránti vágyról, az immunrendszerük világjárványbiztosításának céljáról vagy a kiegészítő jövedelem szükségességéről, mi mindenhol segíthetünk az embereknek abban, hogy egészségesebb és gazdagabb életet éljenek. Mi lehetne ennél jobb ünnepi ajándék? Ossza meg termékeinket és a lehetőségünket most, amíg az ünnepek még javában tartanak, és élvezze a hasznot az elkövetkező hónapokban és években. 

További cikkek

smiling woman
Hogyan kezeljük az öregedést, a fájdalomcsökkentést és a szív egészségét kiegészítőkkel
Blue Tape Measuring on Clear Glass Square Weighing Scale
A prebiotikumok és a probiotikumok segíthetnek a súlykontrollban
woman in black long sleeve shirt covering her face with her hands
Minden LifePharm erőforrás stresszoldó hatású
Crop sportsperson resting after training on lawn
LAMININE és OMEGA+++ – Kettős megoldás az ízületi fájdalmak ellen
Translate »